Güncel:
METEOROLOJİ 11. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORUH EDAŞ'I ZİYARET ETTİ

 Meteoroloji 11. Bölge Müdürü Zerrin Demirörs, Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (EDAŞ) Şirket Müdürlüğü’nü ziyaret etti.


Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın ile Şebeke Operasyonları Müdürü Emre Akyüz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Karadeniz Bölgesi’nin genel durumuyla ilgili gerçekleştirilen meteorolojik faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmede, kurumlar arasındaki iletişimin en iyi şekilde sağlanarak tüketici memnuniyeti dinamiklerinde daha iyi hizmet sunulabilmesi için iş birliği yapılmasının önemine dikkat çekildi.


Çoruh EDAŞ Şirket Müdürlüğü’ne nezaket ziyaretinde bulunan Meteoroloji 11. Bölge Müdürü Zerrin Demirörs, Şirket Müdürü Mehmet Aydın ve Şebeke Operasyonları Müdürü Emre Akyüz ile iklim değişikliğinin elektrik dağıtım tesislerine yönelik olumsuz etkileri, iklim değişikliği kaynağında yaşanan hava muhalefetlerinin elektrik dağıtım tesislerindeki riskleri ve meteorolojik faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu.


Hizmet bölgesindeki illerde, yatırım projeleri kapsamında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına ara vermeden devam eden Çoruh EDAŞ’ın Şirket Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette ayrıca, enerji yatırımları ve şebeke iyileştirmeleri üzerine bilgi paylaşımında bulunulurken, kurumlar arasındaki iletişimin en iyi şekilde sağlanması ve tüketici memnuniyeti dinamiklerinde daha iyi hizmet sunulabilmesi için kurumların iş birliği potansiyeline dikkat çekildi. Periyodik iletilen detaylı hava tahmin raporları ile sahadaki planlı çalışmaların verimli bir şekilde programlandığını ifade eden Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın: “Bölgemizin coğrafi yapısı nedeniyle sık sık karşılaşılan meteorolojik olaylar ile ilgili ölçüm ve analiz bilgilerinin bizlerle paylaşılması akabinde elektrik dağıtım tesislerinin projelendirme kriterlerinde daha sağlıklı ilerleme sağlayabiliyoruz. Çalışmalarımız kapsamında Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahası dahilindeki bir bölgede belirlenen bir zaman için detaylı hava durumu analizi talep ederek verimli sonuçlar elde etmekteyiz. İklim değişiklikleriyle yaşan hava olaylarının elektrik dağıtım tesislerimize yansımalarını öngörmek projelerimiz için önem arz ediyor.” dedi.


Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın ve Çoruh EDAŞ Şebeke Operasyonları Müdürü Emre Akyüz, Meteoroloji 11. Bölge Müdürü Zerrin Demirörs’e nezaket ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek teşekkürlerini sundu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku