Güncel:
MHP HEYETİ GÖLÇAYIR SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

 MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli ve Yönetim Kurulu Üyeleri mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

MHP heyetinin bu seferki durağı Ortahisar'a bağlı Gölçayır Mahallesiydi. Ziyarette mahalle sakinleri yaşadıkları ekonomik sıkıntıları ve çiftçinin sorunlarını MHP heyeti ile paylaştı. Samimi bir havada geçen buluşmada siyasi gelişmeler ve Ülkenin güvenliği için mevcut yönetimin verdiği mücadele konuşuldu.


Mhp Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada: "Sadece seçimden seçime değil sürekli halkın içinde olduğumuzu halkımızı dinleyip vatandaşımızın dertleri ile dertlendiğimizi bu akşam ki ziyaretimizde de farkettirmiş olduk." dedi.

18. MADDE UYGULAMASI İLE MAĞDUR OLDUK

Gölçayır Mahallesi sakinleri adına konuşan Muhtar Hamdi Bekar Büyükşehir Belediyesi'nin 18. madde düzenlenmesinde Bölge halkının mağdur olduğunu dile getirerek MHP heyetinden yardım istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım "Bu yaşanan maduriyetin bir an önce çözülmesi ve bölgedeki halkın mağdur edilmemesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi. Buluşmada Trabzonsporun başarısıdan duyulan mutlulukda konuşuldu.

Haber: Barış Kuyumcu



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku