Güncel:
Millet Bahçesi için ilk kazma vuruldu!
 Bulancak Sarayburnu Camii yanında yapılacak Millet Bahçesi alanında bulunan ve kamulaştırmaları tamamlanan Deniz evlerinin yıkımına başlandı.

 Bir süre önce yapım ihalesi tamamlanan ve müteahhit firmaya yer teslimi yapılan Millet Bahçesi alanındaki Deniz evlerinin yıkımı Bulancak Belediyesi tarafından gerçekleştirilirken, şantiye binasını kuran müteahhit firmada yapım çalışmalarına başlayacak. Belediye Başkanımız Recep Yakar’ın girişimleri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ve Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın projelendirmesiyle yapılması planlanan Bulancak Millet Bahçesi’nin yapımı 300 iş gününde tamamlanacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca ihale edilen ve yaklaşık 27 milyon 500 bin TL ye mal olacak. Sarayburnu Camisinin doğusunda bulunan alanın; 5 bin 336 m2 inşaat alanında hizmet binası, kütüphane, restoran, su deposu, yeraltı ve üstü otoparklar (200 araçlık), foseptik inşaatları ile 31 bin 312 m2 alanda genel altyapı işleri rekreasyon alanları (yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, spor tesisleri, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, oturma alanları vb.) yapılacak.

Belediye Başkanı Recep Yakar, “İnşallah bir yıl gibi kısa bir sürede Bulancak’ta Karadeniz bölgesinin en güzel Millet Bahçelerinden birini hizmete açacağız. Desteklerinden dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza ve ilimiz Milletvekillerimize teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku