Güncel:
Muhammet Taha Tepe ile ön sözleşme imzalandı.
 Trabzonspor, Muhammet Taha Tepe ile 2020-2021 transfer tescil dönemi içerisinde TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi imzalamak üzere anlaşmaya vardı.


TS CLUB’tan sorumlu yönetim kurulu üyesi Yalçın Orhan’ın katılımıyla gerçekleşen törende 2001 doğumlu Muhammet Taha Tepe ilk transfer tescil döneminde kendisini kulübümüze bağlayan ön sözleşmeyi imzaladı.

Yönetim Kurulu üyesi Yalçın Orhan imza töreninde yaptığı açıklamada, “Kulübümüzde forma giyen kaleciler her zaman adından söz ettirmiştir. Her dönemde Türkiye’de ve Avrupa’da gündem yaratan kalecilerimiz olmuştur. Bugün yine ileride adını çok sık duyacağınız bir isimle sözleşme imzalıyoruz. Kulübümüzün ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda çok yetenekli ve karakterli bir arkadaşımızı kadromuza kattık. Genç kalecimiz Muhammet Taha Tepe’ye başarılar diliyorum. Hem kendisi hem de bizler adına çok çalışacağını ve başarılı olacağını ümit ediyorum” dedi.

Muhammet Taha Tepe ise yaptığı açıklamada, “Çok heyecanlıyım. Trabzonspor gibi büyük bir kulübe geldiğim için de çok mutluyum. Umarım kulübümüzü ve başarımı isteyenleri mahcup etmem. Bunun için çok çalışacağım” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku