Güncel:
Mustafa Solmaz'dan Teşekkür açıklaması

 22 Martta gerçekleştirilen ve aday olduğum Araklı Esnaf ve Sanatkârlar odası başkanlığında tarihi bir katılımla yapılan seçimlerde Esnafımızın bana ve yönetimime verdiği desteğe teşekkür ediyorum.

845 kayıtlı üyesi bulunan Esnaf ve sanatkarlar odamızın kuruluşundan bu yana yaşanmamış bir seçim yarışına girerek 487 üyesini bir araya toplayan yönetim kurulum kısa süre içerisinde verdiği mücadeleyi taktir ediyor; genç çalışkan ve dürüst çalışmalarından dolayı kutluyorum.  Ben ve arkadaşlarım dürüst Ahlaklı bir seçim nasıl yapılır olduğunu Araklı’da kaybetmemize rağmen gösterdiğimize inanıyorum. Bize destek ve inanan 240 esnafımızı 4 oy gibi küçük bir farkla kaybederek üzdüğümüzden dolayı özür diliyorum. 30 yıldır Esnaf odalarının olduğunu ve oy kullanılması gerektiğini bilmeyen esnaf ve sanatkârlarımıza bu fırsatı tanımanın gurunu da yaşamaktayım. Yeni yönetime başarılar diliyor; umuyorum bu seçimin yeni yönetimin daha güzel hizmetler yapmasına vesile olur




Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Hasan Koç 10 yıl önce

Amaç birşeylere olumlu katkı sağlamak,birşeylere dikkat çekmek ve bazı şeylerin yapılabilirliğini göstermek uğruna başkanı olamasanda bence seçimin galibisin.Kutlarım.

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku