Güncel:
Necati İsak: 2022 yılında Akçaabat Oto galericileri sitesine kazma vurulmasını bekliyoruz

 Masfed Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Akçaabat Oto Galericileri Derneği Başkanı Necati İsak yaptığı açıklamada 2014 yılından itibaren Akçaabat ilçemize oto galericileri sitesi kazandırmak için mücadelemiz devam ediyor. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Bey’e galericiler sitesi yapacağımız bölge olan Düzköy yolu üzerindeki alanı imara açma konusunda verdiği destek için bütün Akçaabat halkı ve Galerici Esnafımız adına özellikle teşekkür ediyorum. 


Trabzon Milletvekillerimiz Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu hanımefendi de bu zorlu süreçte bizden desteklerini hiç esirgemediler. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Bölgemizin evladı Sn. Mustafa Varank Bey’den sürecin hızlandırılması için özel destek bekliyoruz. Bu süreçte Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Sivil Toplum Örgütü Yöneticileri ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altuntepe’de sürekli bizimle istişare halinde olarak süreci bugünlere getirdik. Fakat Akçaabat’da ki galerici esnafımızın apartman altlarında, kaldırımlarda artık dayanacak gücü kalmadı sürekli Polis ve Zabıta ile sorun yaşıyoruz. 


Esnaf kardeşlerimiz sitenin kurulacağı alandaki dükkanların parasını ödeyerek dükkanlarını alacak. Tüm yetkililerden süreci hızlandırıp Cumhurbaşkanımızın Toki aracılığı ile alanı kamulaştırıp 2022 yılında Akçaabat  Oto Galericileri  ve Küçük Sanayi Sitesine kazma vurulmasını bekliyoruz dedi.

Haber: Aif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku