Güncel:
Online Pazarlama Yöntemleri ve Alibaba ile İhracat Fırsatları...

 Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği tarafından 11 Mart 2021 Perşembe günü 14:00-16:00 saatleri arasında ihracatçılarımıza yönelik ve online olarak “Sınır Ötesi B2B Online Pazarlama Yöntemleri ve Alibaba İle İhracat Fırsatları” konulu, ücretsiz webinar gerçekleştirilecektir.

Alibaba.com resmi eğitmeni Aykut AYAN'ın sunumuyla gerçekleştirilecek bu eğitimle, firmalarımızın gerek online pazarlama yöntemleri konusunda perspektiflerinin geliştirilmesi gerekse Alibaba.com kullanımı konusunda uygulama kabiliyetlerinin artırılması amaçlanmaktadır.

  • Online sınır ötesi B2B pazarlama yöntemleri nelerdir?
  • Alibaba da başarıya ulaşmanın sırları nelerdir?
  • Alibaba da alıcı ve satıcılar nasıl buluşur?
  • Alibaba üzerinden ihracat akışı nasıl olur?
  • Mesajlaşma ve Talep yönetimi nasıl yapılır?

gibi birçok soruya da yanıt bulabileceğiniz “Sınır Ötesi B2B Online Pazarlama Yöntemleri ve Alibaba İle İhracat Fırsatları” etkinliği “Zoom Video Konferans” uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilecek olup, başvuruların sadece internet aracılığıyla kabul edildiği söz konusu eğitime katılabilmek için https://zoom.us/meeting/register/tJUpd-qsrTMrGNOZycd-2dTFu_BPI-Uj-Xkw adresi üzerinden başvuru yapılarak kayıt olunması gerekmektedir.

Sınırlı kontenjan bulunan eğitim programına katılım için gerekli bilgiler aşağıda yer almakta olup, eğitmen özgeçmişine https://dkib.org.tr/files/downloads/sirkuler/AykutAyanCV.pdf adresinden erişim sağlanabilmektedir.

Bilgileri ve gereği rica olunur.

 

Kayıt Linki: https://zoom.us/meeting/register/tJUpd-qsrTMrGNOZycd-2dTFu_BPI-Uj-Xkw

Webinar ID: 914 0343 8127

Password: 418430



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku