Güncel:
Özkan Sümer Futbol Akademisi açılıyor.
 Trabzonsporumuzda futbol oynayan, teknik direktörlük ve başkanlık görevlerinde bulunan Türk futbolunun efsane isimlerinden Sayın Özkan Sümer’in adını taşıyacak ‘Özkan Sümer Futbol Futbol Akademisi’ Cumartesi günü açılıyor.

Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi içerinde kurulan Özkan Sümer Futbol Akademisi’nde Gelişim Ligleri’nde mücadele eden U14, U15, U16, U17 ve U19 takımlarımız yer alacak. Oyuncularımız idman ve kuvvet antrenmanlarını burada yapacak, konaklamaları da akademide olacak. Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi’nde ise U8, U9, U10, U11 ve U12 takımlarımız faaliyet gösterecek. Akademide ayrıca Amatör Branşlar’da yer alan basketbol, eskrim, voleybol, atıcılık, atletizm, boks, judo ve masa tenisi takımlarımız da kamp yapabilecek.

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, bir süredir sürdürdükleri çalışmaları tamamladıklarını belirterek, “Sayın Özkan Sümer’in sadece Trabzonsporumuza değil ülke futboluna da çok büyük katkıları oldu. Özellikle altyapıya verdiği önemle ve oradan yetiştirdiği oyuncularla futbolumuza önemli kazanımlar sağladı. Trabzonspor Kulübü olarak, akademimize Sayın Özkan Sümer’in adını vermekten büyük bir onur duyuyoruz. Özkan Sümer Futbol Akademisi’nde hem takımımıza hem de ülke futbolumuza genç yetenekleri kazandırmaya devam edeceğiz. Amatör Branşlar’daki takımlarımız da burada kamplarını yapabilecekler” dedi.




Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku