Güncel:
Prof.Dr. Çavdar: Sorumluluğumuzun bilincindeyiz'
 

Yapılan Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) seçimleri sonrasında Doğal Oluşum Grubu adına Prof. Dr. İsmail Hakkı Çavdar açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Çavdar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Değerli Meslektaşlarım, EMO 
Trabzon Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu ve Yönetim Kurulu seçim sürecini başarılı bir şekilde tamamladık. Doğal Oluşum grubuna verdiğiniz güçlü ve anlamlı destek için yürekten teşekkürler. Üyelerimizin kararıyla ortaya çıkan her sonuç bizim için bir sorumluluktur. Bu sorumluluk ve bilinçle odamıza katkı sağlayacak olmak bizler için bir onurdur.”

Yapılan seçimde toplamda 523 geçerli oy kullanılmıştır. 7 kişiden oluşan Asil Yönetim Kuruluna Prof. Dr. İsmail Hakkı Çavdar 285 oy ile en yüksek oyu alarak girmiştir. Bu tabloya göre Çavdar’ ın EMO Trabzon Şube Başkanlığına kesin gözüyle bakılıyor. Aynı zamanda Mehmet Mazlum da 258 oy ile Yönetim Kurulu Asil üyesi olmaya hak kazanan bir diğer Doğal Oluşum grubu üyesidir. Dr. Zeynep Hasırcı ise 259 oy alarak Yönetim Kurulu Yedek üye listesinin en yüksek oyu alan kişisi olmuş, 251 oy alan Özgür Karadeniz ile birlikte Doğal Oluşum grubunu yedek yönetimde temsil edecek isimlerden olmuşlardır. Doğan Yılmaz 251, Ahmet Mutluoğlu 249 oy ile Şube Denetçisi Asil üyeliğine, Yiğit Kahveci ise 245 oy ile Şube Denetçisi Yedek üyeliğine Doğal Oluşumun kazandırdığı adaylardandır. Ayrıca 48 kişilik Ankara Merkez Delegeliği (Asil-Yedek) Doğal Oluşum Grubu olarak kazanılmıştır. Yani EMO Trabzon Şubesi’ni Ankara’da en iyi şekilde temsil etme sorumluluğu Doğal Oluşum’un olmuştur.

“Bizlere verilen bu sorumluluğu en güzel şekilde değerlendirmenin bilinciyle çıktığımız bu yolda desteğinizi her daim hissedip sizleri en güzel şekilde temsil etme gayreti içinde olacağız. Mutluyuz, gururluyuz dedi.
Haber-Video: Arif AZAK


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku