Güncel:
Recep Çebi, Hüseyin ÖZTORUN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi beraberindeki heyetle Araklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçilen Hüseyin ÖZTORUN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Çebi ve Öztorun İlçe Esnafının sorunlarına yönelik istişarede bulundular.

Hüseyin ÖZTORUN ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Başkan seçilmeden önce Araklı Esnafımızı gezdik seçilmemiz durumunda yapacağımız projeleri vaat ettik ve seçildik şimdi bu projeleri hayata geçirmek için ekibimle birlikte her platformda mücadele edeceğiz.

Araklı Esnafının sorunlarını biliyoruz küçük esnafımıza özellikle sahip çıkmamız gerekiyor, küçük esnafımız çok zor durumda mücadele ediyor. Bir şekilde güçlerimizi birleştirip güçlü markalara karşı mücadele edeceğiz. Mahalle bakkalının, terzinin, kasabımızın, çayocağımızın olmazsa olmaz olduğunu halkımıza anlatacağız. Bizim yaşam kültürümüzde küçük esnafımızın yeri çok büyük yeri geldiğinde evimizin anahtarını küçük esnafa teslim ediyoruz. Araklı’da yaklaşık 50Bin kişi yaşıyor bizim küçük esnafa sahip çıkmamız gerekiyor. Burası hizmet makamı bu felsefe ile Esnafımızın sorunlarına çözüm üretmek için ekibimle birlikte mücadele edeceğiz dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku