Güncel:
Şaban Bıyık, tek liste ile gidilen seçimde yeniden başkan oldu.
Ak Parti Araklı kongresi gerçekleştirildi. Mevcut başkan Şaban Bıyık, tek liste ile gidilen seçimde yeniden başkan oldu.

 Pandemi tedbirlerinin alındığı kongreye, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Bölge Koordinatörü Polat Türkmen, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Demirtaş ve Hasan Dilekoğlu, Ak Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, Ak Parti Trabzon eski Milletvekili Adayı Selçuk Çebi, partililer ve davetliler katıldı. 

Burada açıklamalarda bulun Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi; Değerli dava arkadaşlarım ve kıymetli basın mensuplarımız hepiniz ilçe kongremize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. ‘İnandığın Yolda Yürü’ anlayışı ile başlatmış olduğumuz 7. Olağan Kongre sürecimiz ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. 14 Ağustos 2001 yılında kurulan partimizin bu günlere gelmesinde, partimizin büyümesinde ve gelişmesinde emeği olan bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu süre zarfında aramızdan ayrılarak ebediyete irtihal eden değerli dava arkadaşlarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum.Bugünlere gelmek hiç de kolay olmadı. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında tüm engelleri ve zorlukları aştık. Sancılı süreçlerden geçtik, canımızı dişimize taktık ve bu kutlu yürüyüşü bu günlere taşıdık.  Bugün burada daha önce teşkilatımızla buluşmayı planladığımız ama COVİD19 nedeniyle ertelenen ilçe kongrelerimizin startını verdik. İsterdik ki burada bütün ilçe halkımız ile bir arada olalım. Fakat malum süreçten dolayı delegelerimiz ile buluşarak bu kongremizi gerçekleştiriyoruz. Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına dikkat ederek burda olduğu gibi bütün kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Araklılı hemşehrilerimiz Partimize kurulduğu günden beri büyük destekler verdi. Kendilerine partimize vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler de bu desteğin karşısında mahcup olmamak için elimizden geldiğince Araklı ilçemize büyük yatırımlar yapma gayretinde olduk. Ve gerçekleştirmiş olduğumuz yatırım ve projelerle Araklı ilçemizi daha ileriye taşıdık, taşımaya devam ediyoruz. 

Araklı İlçemizden aldığımız bu büyük desteğin oluşmasında hiç kuşkusuz koordineli ve güçlü bir teşkilat yapılanması olduğu aşikârdır. Yaptığı çalışmalardan dolayı ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum.  İnşallah inandığımız yolda yürüyerek hep birlikte daha büyük başarılara ulaşacağız. Bu vesileyle Araklılı hemşirelerime  selamlarımı iletiyor destekleriyle kendimizi daha güçlü hissettiğimizi belirtmek istiyorum. Her zaman dediğimiz gibi bu bir bayrak yarışıdır. Görevi biten bayrağı bir diğer dava arkadaşına teslim edecek. Görev alan arkadaşlarımızda aynı hassasiyetlerle davamızı daha ileri nasıl taşırım gayreti içerisinde olacaktır. Tabi ki görevden ayrılan arkadaşlarımız da tıpkı yeni göreve gelenler gibi sorumlulukları yerine getirmeye devam edecektir. İnşallah hep birlikte el ele vererek Teşkilat yapımızı daha da güçlendireceğiz. Partimizin uzun süre iktidarda kalmasının en önemli temel ayaklarından biri hiç kuşkusuz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve milletimizle olan gönül bağıdır. Aynı zamanda partimizin teşkilat yapısı ve disiplini de bizleri başarılı olmaya zorlamaktadır. Bu görevler gönüllülük esasına göre yapılır. Siyaset yarı zamanlı yapılacak iş değil. Dolayısıyla zaman ayıracak, fedakârlık göstereceksiniz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diler katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim.




Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku