Güncel:
Sel Felaketinde Kaybolan 2 Vatandaşımızın Arama Çalışmaları Devam Ediyor
 İlçemizde meydana gelen afetin 14’üncü gününde 230 kişilik ekip, kayıp 2 vatandaşımızın bulunması için çalışmalara devam ediyor.

18 Haziran Salı günü öğle saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran şiddetli yağış sonucu oluşan sel ve heyelanın ardından kaybolan 2 vatandaşımızın bulunması için ekipler, güzergah boyunca arama faaliyetlerine devam ediyor.

Arama kurtarma timleri, Çamlıktepe Mahallesi’nden geçen Kara Dere’nin yanı sıra kaya dipleri ve çalılık alanlarda tarama yapıyor.

230 KİŞİLİK EKİP ARIYOR

Afetin 14’üncü gününde JAK timlerinin yanı sıra Trabzon, Erzurum ve Samsun AFAD, jandarma, sahil güvenlik, UMKE, Türk Kızılay, 112 Acil Servis, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü, DSİ ve Araklı Belediyesinden olmak üzere 230 personelin katıldığı çalışmalarda 48 araç, AFAD konteyner tırı, bir helikopter, bir gemi, 52 iş makinesi ile bir kadavra köpeği kullanılıyor.

Sel nedeniyle kapanan Araklı-Bayburt kara yolundaki çalışmalar ile hasar gören binaların yıkım işlemlerine devam ediliyor.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku