Güncel:
Selçuk Özdağ: Erken seçime tıpış tıpış gidecekler.

 Gelecek Partisi Trabzon’da basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın da katıldığı toplantıda Yomra ilçe başkanı olarak atanan Ayhan Gümrükçü’ye rozeti takıldı.

Toplantı da ilk konuşan Gelecek Partisi Trabzon il Başkanı Hasan Kamil Velioğlu “ Sayın Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Trabzonlu. Biz onu Trabzonlu olarak görüyoruz. Bizden desteklerini esirgemiyor. Yomra ilçe atamalarımızı başlatıyoruz, güzel bir teşkilatlanma yapıyoruz en kısa zamanda diğer ilçe teşkilatlarımızı da atayacağız.” İfadelerini kullandı.

Yomra ilçe başkanlığına atanan Ayhan Gümrükçü ise “Yomra ilçe başkanlığına takdir buyurulduk. Bu süreçte daha yakından tanışacağız, güzel şeyler yapacağız. Yomra farklı bir yer. Yomra’da bir değişim oldu. Ülkedeki değişimide Yomra’dan başlatacağız.” Dedi.

Daha sonra söz alan Selçuk Özdağ da “Trabzon merkezde kaliteli bir yönetim kurmak. İlçe atamalarını yapmak konusunda gayretli çalışmalar içine girdik. Gelecek partisi 11 ay önce kuruldu 71 işi başkanlığı atandı ve 1 nisana kadar 900n ilçede örgütleneceğiz. “ ifadelerini kullanarak “AK Parti de siyaset yapmıştık. Sayın Davutoğlu ve ben diğer arkadaşlarla görev yaptık. AK Parti kesin ihraç talebi ile bizleri disipline verdikten sonra ilk defa bir Genel Başkan ihraç edilecekti. Biz bu ayıplı işi onlara mal etmemek adına istifa ettik. Teşkilatlanamaz dediler. 1 kasımda genel kurulumuzu yaptık. Seçime girecek partilerden biriyiz. “ dedi.

Trabzon’un stratejik bir kent olduğunu belirten Özdağ “Trabzon stratejik bir kent. Bu şehirde Allah’ın birliği, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü ve Trabzonspor’un üstünlüğü tartışılmaz. Trabzonspor bir marka. İstanbul takımlarına karşı şampiyonluk olmak kendi imkanları şile bunu başarmak kolay değil. Trabzon tek şehir. “ şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi olarak yapıcı ve inşa edici bir muhalefet anlayışıyla çalışmak istiyoruz diyen Özdağ “Türkiye savruluyor. Ben 6 ay önce Türkiye erken seçime gitmelidir dedim. Kılıçdaroğlu’na da çağrıda bulunduk. Türkiye tarihinin en büyük ekonomik krizine doğru gidiyor. AK Parti bugün eskimiştir. AK Parti son 4 yılda savrulmaktadır. Siyaset üretememektedir. Türkiye’de erken seçim olmalıdır.

Bu sistem bize uygun değil. Hep beraber sorgulamalıyız. Türkiye büyük bir devlettir. Çok büyük imkanlara sahiptir ama bu imkanları kullanamayan bir iktidar var. “ dedi.

Özdağ parti kurarken kedilerini tehdit ettiklerini belirterek “Partimizi kurarken bizi tehdit ettiler. Bütün arkadaşlarımızı işi, çocukları akrabalarıyla tehdit ettiler. Değerli yalnızlık dediler. Bugün Türkiye’de en büyük problem Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemidir. Türk siyasi hayatında yalan artmıştır. Adalet yoktur. Hukuk her belediyeye başka tecelli etmektedir. Bir silkele adalet mekanizması yara almaktadır. “ şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ olarak hükümetin erken seçime gideceğini belirterek “Bunlar tıpış tıpış erken seçime gidecekler. Bu ekonomik krizi kaldıramazlar. Cumhurbaşkanı depremlerde camilerde siyaset yapıyor. Bu tükenmişliğin belirtisidir. Sandık gelecek ve bunlar gidecek. Türkiye’yi yönetemezler. Onlara da iyilik yapıyorum. Erken seçime gidin sizi de bu sıkıntıdan kurtulalım. Biz çok yensiniz. Biz çok yeniş olmamıza rağmen Türkiye savrulduğu için erken seçim istiyoruz.” Dedi.

Özdağ son olarak "Siz ekonomik durumdan memnunsanız. Vergilerinizi faturalarınızı rahat ödüyorsanız. Çocuklarınızın eğitimini rahat yapıyorsanız verin oylarınızı. Partilerin dokusunu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli bozdu. Bu nasıl bir siyaset. Biz vatandaşa Gelecek Partisi olarak şeffaflık vadediyoruz. İşsizlik yoksa, çocuklarınız rahat evleniyorsa, araba alabiliyorsa, Türk lirasının değeri artıyorsa verin oylarınızı. Vatandaş size oy vermiyorum derse siyaset yapmayız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde bir aday çıkacak. Partiler ittifaklara gidecekler. Bu sistem seçim öncesi pazarlıklara ortam hazırlıyor. FETÖ böyle güçlendi. Bu siyaset ahlaksızlığıdır. Koalisyonlarda seçim sonrasında yapılıyordu. Bugün Türkiye’de koalisyon olmayacak dediler. En büyük koalisyonu Bahçeli ve Perinçek ile yaptılar." ifadelerini kullandı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku