Güncel:
Şener PUL'a  tanıtım töreninde yoğun ilgi!

 

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde partilerin Milletvekili aday adaylığı için başvuruları sona erdi. 

MHP Trabzon’a 28. Dönem Milletvekilliği için 54 kişi aday adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi, 28’inci dönem milletvekili aday adaylığı için başvuru yapan aday adayları tanıtım ve teşekkür toplantısı düzenledi. Hamamizade İhsan Bey Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ve çok sayıda katılımcının olduğu toplantı, İl Başkanı Ömer Ayar’ın konuşmalarıyla başladı. Ayar, konuşmalarının ardından aday adaylarına Teşekkür Belgelerini takdim etti.

54 kişinin aday adaylık başvurusunda bulunduğu bilgisini paylaşan MHP İl Başkanı Ömer Ayar, “Ülkemiz ve ilimize hizmet etmek üzere rekor düzeyde aday adaylığı müracaatı olmuştur. Bu çok sevindirici bir durumdur. Hiçbir aday adayımızın diğerinden farkı yoktur. Genel Merkezimizin takdiri ile ilimizde sıralama belirlenecektir.”dedi.

 

Aday adayları arasında insanların fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştığı MHP Teşkilatı içinde çok sayıda seveni bulunan Akçaabat’ın yetiştirdiği önemli İş insanlarından Mimar Şener Pul dikkatleri üzerine topladı. Vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen güler yüzlü, babacan tavırları ile takdir toplayan Şener Pul fikir alışverişinde bulunarak ileriye dönük düşüncelerini insanlar ile paylaştı.

Mimar Şener Pul törenin ardından yaptığı açıklamada: “Çok değerli hemşerilerim, Sevgili dostlarım sizlerden aldığım destek ve güven ile MHP Trabzon Milletvekilliği aday adaylığı sürecini başlatmış bulunmaktayım. Trabzon’umuza, Ülkemize ve mensubu olmaktan gurur duyduğum partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah utandırmasın” dedi.

MHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Aydın’da Mhp Trabzon Milletvekili Aday Adayı Şener Pul ile sohbet ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

ADAY ADAYLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

Trabzon Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili aday adaylarından teşekkür belgesi takdim edilen isimler ise şöyle; Abdurrahman Kınalı, Alparslan Kul, Aydın Özbalıkçı, Bekir Sıtkı Tarım, , Ceyhun Cengiz, Eda Nur Altuntaş, Embiya Cevahir, Görkem Ulusoy, Halil İbrahim Kansız, İbrahim Çakır, Mesut Peken, Muharrem Hacıoğlu, Murat İskender, Murat Aksoy, Nihat Yılmaz, Ömer İskender, Ömer Faruk Cora, Özcan Gündoğdu, Selma Şen, Sinan Turan, Süleyman Türedi, Şener Pul, Yavuz Tellioğlu, Yusuf Çakmak

Haber-Foto: Arif AZAK

 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku