Güncel:
Stajı yapmak isteyenlerin başvuruları...
 STAJ BAŞVURULARI 22 MART 2021 TARİHİNDE SON BULUYOR


2021 YAZ STAJI ile 2021/2022 GÜZ DÖNEM STAJ BAŞVURULARI


27.10.2020 tarihinde 31287 sayılı (mükerrer) Resmi Gazete’ de Cumhurbaşkanı Kararı olarak yayımlanan 2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programının İstihdam ve Çalışma Hayatı başlığı altındaki 571.2 sayılı tedbire istinaden uyulamaya koyulan Staj Seferberliği kapsamında;

2021 yılından itibaren Müdürlüğümüz ve bağlı kurum kuruluşlarda yaz stajı ve sonraki dönemlere ait dönem stajı yapmak isteyen üniversite öğrencilerinin başvuruları Cumhurbaşkanlığımız İnsan Kaynakları Ofisi tarafından ücretsiz olarak kullanıma açılan 
https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr web adresindeki “Kariyer Kapısı Çevrimiçi Platformu” üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu nedenle Müdürlüğümüze ya da bağlı hastanelerimize şahsen staj başvurusu yapılmayacaktır.

Bu kapsamdaki staj başvuruları için, son başvuru tarihi Cumhurbaşkanlığımız tarafından 22 Mart 2021 olarak belirlenmiştir. Öğrencilerimizin mağdur olmaması için söz konusu tarihlerde sisteme kayıt olup bilgilerini doldurması ve başvurularını yapması gerekmektedir.


Başvurular içerisinden belirlediğimiz kontenjan sayısı kadar öğrenciye sistem üzerinden belirlenen puanlama sıralamasına göre teklif gönderilip başvuru kabulü yapılacaktır.


Yaz stajı uygulamalarının yapılıp yapılmayacağı veya hangi tarihlerde yapılacağı önümüzdeki günlerde salgının seyrine bağlı olarak değişkenlik gösterebileceğinden başvuru yapan öğrencilerimizin Müdürlüğümüz web sitesini takip etmeleri gerekmekte olup sonraki süreçler hakkında tekrar duyuru yapılacaktır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku