Güncel:
Sürmene'de Plaka Tahsisi Durduruldu
AK Parti Sürmene İlçe Teşkilatı, Başkan Hüseyin Azizoğlu önderliğinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kısa bir süre önce Sürmene'de göreve gelen AK Parti İlçe Teşkilatı, ilçede adım atmadık yer bırakmıyorlar. AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu yönetiminde gerçekleştirilen çalışmalarda vatandaşların dilek ve şikayetleri özenle dinlenerek çözüm üretme noktasında harekete geçiliyor. 

Başkan Hüseyin Azizoğlu ile birlikte ilçede vatandaşları ziyaret eden AK Parti heyetinin son durağı ise Sürmene'deki taksiciler oldu. Bilindiği gibi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Sürmene'de bir süre önce yeni taksi plakaları tahsisi  konusunda karar çıkmış ve bu da tepki çekmişti. Sürmeneli idarecilerin böyle bir taleplerinin olmamasına rağmen çıkan bu karara da Sürmene'deki taksici esnafı itiraz etmişti.
Köprübaşı durağını ziyaret eden Başkan Hüseyin Azizoğlu ve beraberindekiler burada taksicilerin sorunlarını dinlediler. Azizoğlu bu ziyarette yaptığı açıklama ile de yeni taksi plakalarının tahsisi konusuna da değindi. Azizoğlu, "Ne Sürmene Belediyesi'nin ne de partimizin taksi plakası talebi yok. Zaten ilçemizde askıda olan plakalar var. Başkanımız ve meclis üyesi arkadaşlarımızın girişimiyle Sürmene'deki plaka tahsisi durdurulmuştur" dedi.
AK Parti Sürmene ilçe yöneticileri daha sonra Sürmene Devlet Hastanesi'ne giderek yatan hastalara "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku