Güncel:
Taflan'dan Cimer'e yazı

 Hükümetin açıkladığı esnafa destek paketinde inşaat sektörü ve emlak danışmanlığı sektörünün yer almaması üzerine Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan CİMER’e yazı yazdı.

Taflan ilgili meslek gruplarının da destek kapsamına alınması gerektiğini dile getirdi. CİMER’e yazılan yazı odaya kayıtlı üyelere mesaj yoluyla gönderilerek bilgilendirme yapıldı.

CİMER’e yapılan başvuruda şu ifadelere yer verildi;

Pandemi sebebiyle islerinde mağduriyet yasayan esnaflara iki grup halinde destek verilmesi esnaf camiasını bir nebzede olsa rahatlatmasını sağlayacaktır. Ancak pandemi döneminde mücbir sebepler kapsamına alınmayan ve esnafa destek paketinde de her iki grupta da bulunmayan inşaat sektörü ve emlak danışmanlığı mesleği mensubu meslektaşlarımız tarafından üzüntü yaratmıştır. Tam kapanma döneminde faaliyetlerde bulunamayan, her türlü yasal yükümlülüğünü yerine getirerek esnaf odalarına kayıtlı esnaflarımızın da esnafa destek paketi kapsamına alınması esnaf arasındaki eşitsizliği gidereceği gibi uzun süredir mağduriyet yaşayan esnaflarımızı bir nebzede olsa rahatlatacağı kanaatindeyiz. Mağdur olan esnaflarımızındı göz önünde bulundurulması hususunun dikkate alınmasını saygılarımızla arz ederiz.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku