Güncel:
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na ziyaret

 Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti.

TS Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu ve yönetim kurulu üyemiz Zafer Göktaş’ın da yer aldığı ziyarette Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, Murat Zorluoğlu’na isminin yazılı olduğu formamızı hediye etti.

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu ziyarette yaptığı konuşmada, “Sayın Başkan siz de şu an Trabzon’da altyapı çalışmaları yapıyorsunuz. Biz de altyapı çalışmaları yapıyoruz. Altyapının ne kadar önemli olduğunu siz de biz de çok iyi biliyoruz. Tabii altyapıya yatırım yapmak, uzun vadeli bir süreçtir. Umarım hem Trabzon hem de Trabzonspor bu altyapı hamleleri sonrası çok daha güzel yerlere gelecektir” dedi.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ise, “Futbolcu arkadaşımız ve teknik heyet hep birlikte gayretle çalışıyoruz. Bir yandan maç kazanmak bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapmak istiyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da şunları söyledi: “Zor bir dönemde göreve geldiniz ama sonrasında Trabzonspor’un yakaladığı ivme ortada. Tabii ki Trabzonspor camiası için tek başarı şampiyonluktur. İnşallah o da olacak. Ben elimden geldiği kadar maçlara gitmeye çalışıyorum. Trabzonspor’un oynadığı oyun bana keyif veriyor. Bizler elimizden gelen desteği Trabzonspor’a vermeye devam edeceğiz.”

Ziyaretin ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’ya telkâri işlemeli tesbih ve Sürmene bıçağı hediye etti.






Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku