Güncel:
Trabzon'da minikler Kupalarını Aldılar
ASKF Futbol sahasında oynanılan 2005 ve daha küçük doğumlu sporcuların futbol müsabakaları sona erdi.

U-12 Kategorisinde 40 takımın katılımıyla 2 ay sürede oynanılan müsabakalar sonucunda birinci Trabzonspor, ikinci Telekomspor, üçüncü A.Sebatspor oldu.

Yapılan törene ASKF Başkanı Cahit ERDEM ve Yönetim Kurulu, Futbol İl Temsilcisi Zeki KURT, TÜFAD Başkanı Hayri TEKELİOĞLU, Trabzonspor Alt Yapı Koortinatörü İhsan DERELİOĞLU, Saha Komiserleri Dernek Başkan Yardımcısı Turgay KURT, Hakem Ve Gömlemciler ile çok sayıda sporcu aileleri katıldı.

Futbol İl Temsilcisi Zeki KURT başarılı olan takımlara kupalarını vererek bütün takımların alt yapılarına önem vermesi gerektiğini söyleyerek , özellikle sporcu ailelerinin müsabakaları izlemelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ASKF Başkanı Cahit ERDEM de yaptığı konuşmada Gelişim Ligi'ndeki bu gençlerin geleceğimizi temsil edeceğini, onun için müsabakaların bitiminde kupalarını verdiklerini, önümüzdeki yıllarda yaş sınırını daha da aşağılara çekip Türkiye'de bir ilke imza artacaklarını ve TÜFAD ile ortaklaşa BEZ Ligi oluşturmayı amaçladıklarını, bu ligin yarışmacı değil daha ziyade gençlere futbolu sevdirmek amaçlı oyun içerisinde geçmesini hedeflediklerini belirtti .

Müsabakalar sonrası sporcular ve aileler ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafı sonrası tören sona erdi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku