Güncel:
Trabzon'da, zimmetine 2 milyon TL geçirdiği iddia edilen özel banka görevlisi E.İ. sırra kadem bastı.

 Trabzon'da özel bir banka şubesinde yaşanan zimmet suçuna savcılık el koydu. Banka müfettişleri, bankanın ticari bölümünde görev yapan E.İ. isimli personelin uzun bir zamandan beri müşterilerin hesaplarından para çektiğini, müşteriler adına sahte belge düzenleyerek kredi çektiğini ve çektiği kredileri zimmetine geçirdiğini belirledi. Banka avukatı Av.Ekrem Ayhan Kuleyin tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

BANKA MÜŞTERİLERİ ADINA KREDİ ÇEKMİŞ

Kredi çektikleri gerekçesiyle haklarında icra takibi başlatıldığını öğrenen banka müşterileri, bankaya müracaatta bulundu. Yapılan müracaatlar sonucunda ortaya çıkan zimmet skandalına banka müfettişleri el koydu. Yaklaşık bir ay önce ortaya çıkan skandalın ardından müfettişlerin yaptığı araştırma sonucunda bankada Kobi Portföy Yöneticisi olarak görev yapan E.İ.'nin 2014 yılından itibaren müşterileri adına sahte belge düzenleyerek kredi çektiği, müşterilerin hesaplarından para çekerek zimmetine geçirdiği belirlendi.

BANKACI HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKTI

Banka müfettişleri tarafından zimmet suçunun işlendiğinin tespit edilmesin ardından, savcılığa suç duyurusu yapıldı. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan suç duyurusunun ardından hakkında yakalama kararı çıkartılan E.İ. her yerde aranıyor. 4 yıllık evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen E.İ.'nin yurt dışına çıkış yapıp yapmadığını da araştıran polis, zimmetçi bankacının gidebileceği yerleri de gözlem altına aldı.

Banka müfettişlerinin E.İ tarafından yapılan tüm işlemlerin ve verilen tüm kredilerin incelenmeye devam edildiği,  zararın artabileceğinden endişe duyulduğu öğrenildi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku