Güncel:
Trabzon Makine Mühendisleri Odası'nda Genel Kurul

 Makine mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 12.Şube Genel Kurulu şube hizmet binasında yapıldı. Şube Genel Kurulu'na oda üyelerinin yanı sıra TTSO Başkanı M.Suat HACISALİHOĞLU, AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Makine Mühendisi Hüseyin AZİZOĞLU, Ziraat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Cemil PEHLEVAN ve basın mensupları katıldı.

Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Fulya BANKOĞLU'nun açılış konuşması ile başlayan Genel Kurul'da Haydar ÇORUHLU'nun başkanlığındaki heyet oybirliği ile Divan Kurulu'na seçildi.

XI.Dönem Şube Yönetim Kurulu Başkanı Şaban BÜLBÜL'ün faaliyet dönemi ve Odanın mevcut durumunu anlatan konuşması ile devam eden Genel Kurul'da, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacisalihoglu, Divan Kurulu Başkanı Haydar ÇORUHLU ve önceki dönem Şube Başkanlarından Ayhan SÜRMEN de birer konuşma yaptılar. 2016-2017 faaliyet dönemi ile ilgili raporun okunması sonrasında yeni oluşacak Şube Yönetim Kuruluna ait seçim aday listeleri tek liste olarak Divan Kurulu'na sunuldu.

12.Dönem Yönetim Kuruluna başvuran tek Aday Listesi: Asil Adaylar:

1- Şaban Bülbül 2- Ismail Özsalih 3- İsmail Nebioğlu 4- Ufuk Bulut 5- Önder Durmuş 6- Hakan Önel 7- Fulya Bankoğlu Yedek Adaylar: 1- Ahmet Asım Kara 2- AhmetMurat Değer 3- Dilek Denizci 4- Sena Sağlam 5- Yasin Yılmaz 6- Miraç İsaoğlu 7- Özgür Özdemir

Yapılan yönetim kurulu seçiminde 146 üye oy kullandı.141 geçerli oy ile Şaban Bülbül başkanlığındaki liste XII.Dönem Yönetim Kurulu’nu oluşturdu.
Haber-Video: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku