Güncel:
Trabzon tanıtım günleri başlıyor

 Trabzon'un Fethinin 553. Yıldönümü Kutlamaları

Ve Trabzon Tanıtım Günleri Etkinliği 23 Ekimde Feshane’de Başlıyor…

 

Trabzon Dernekleri Federasyonu; “Trabzon'un Fethinin 553. Yıldönümü Kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri” Etkinliğini bu yıl 23 - 26 Ekim 2014 tarihleri arasında; Feshane, Uluslararası Fuar ve Kongre Kültür Merkezinde gerçekleştirecektir.

 

ONUR KONUKLARIMIZ:

Dr. Derviş Eroğlu KKTC Cumhurbaşkanı, Dr. Hakan Dinçyürek KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı, Hasan Taçöy KKTC Ulaştırma Bakanı ve Dr. Hamit Bakırcı KKTC Eski Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı ve Milletvekili etkinliğimizin onur konukları olacaklar.

Trabzon Valisi Abdulcelil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mim. Kadir Topbaş’ın ev sahipliğinde, değişik siyasi parti Genel Başkanları, Bakan, Milletvekilleri ve Bürokratların katılımlarıyla yapılacaktır.

 

553. FETİH YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI BU YIL ÇOK FARKLI OLACAK

RESMİ AÇILIŞIMIZ FETİH TÖRENİ VE KORTEJ YÜRÜYÜŞÜMÜZLE BAŞLAYACAK

Trabzon Dernekleri Federasyonun Gençlik Komisyonu tiyatro gurubu üyelerinin canlandıracakları, Fatih Sultan Mehmet Han, hocası Akşemseddin ve Molla Gürani ile kapıkulu askerlerinin fetih yürüyüşü ile Feshane’ye giriş yapılacaktır.

 

AĞASAR OTÇU YÜRÜYÜŞÜ

Şalpazarı Dernekler Federasyonunca düzenlenen, Kültür ve Sosyal faaliyetler Komisyonu Başkanı Mehmet Sayal tarafından yönetilecek olan “Mini Otçu Yürüyüşü” 25.Ekim Cumartesi günü saat 18.00 de Feshane bahçesinde horon ile başlayacaktır. 20 dakika sürecek yürüyüş salona girildikten sonra serbest Horon ve halk konseriyle devam edecektir.

 

TÜRKİYE’DE VE İSTANBUL’DA KIZILAY İLE BİRLİKTE İLK “KÖK HÜCRE BAĞIŞÇISI KAZANIMI” LANSMANINI YAPIYORUZ

İstanbul Çapa Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğü ile Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Komisyonu üyeleri, Çapa Kızılay Kan Merkezi ekibiyle birlikte Feshane’de Türkiye ve İstanbul’da İlk kez “Kök Hücre Bağışçısı Kazanımı” kampanyası yanında kan bağışı kampanyası etkinlik süresince gerçekleştirecetir.

 

TDF GENÇLİK KOROSU 3 GÜN KONSER VERECEK

Trabzon Dernekleri Federasyonu; Gençlik Korosu 25 kişilik koro ekibi 3 gün 45’er dakika süresince Trabzon Türkülerinden oluşan repertuar ile konser verecektir. Ayrıca Karadenizli sevilen ses sanatçıları ve gösteri ekipleri her gün sahne alacaktır.

 

EL SANATLARI VE YÖRESEL ÜRÜNLERİMİZ

Etkinlik içerisinde; Bölgemizin kültür ve sanatını tanıtıcı konferans ve söyleşilerimiz, tiyatro ve belgesel gösterilerimiz, yöresel el sanatları, yöresel yemekleri ve organik ürünlerimiz sergilenecektir.

 

KONU: “Trabzon'un Fethinin 553. Yıldönümü Kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri”

TARİH: 23 Ekim 2014, Perşembe - 26 Ekim 2014, Pazar

RESMİ AÇILIŞ TÖRENİ: 24 Ekim 2014 Cuma, Saat: 15.00

YER: İstanbul- Feshane Kongre ve Kültür Merkezi Eyüp-İstanbul

ADRES: Eski Feshane Caddesi Defterdar Durağı EYÜP - İSTANBUL 
Tel: 0212 0212 524 61 61  - Fax: 0212 621 52 61

 

Trabzon Dernekleri Federasyonu

Yönetim Kurulu





Araklimedya.com
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku