Güncel:
Trabzon Uluslararası Film Festivalinin tanıtımı yoğun katılım ile yapıldı...
16-26 Ağustos 2017 tarihleri arasında gençlik ve spor temasıyla ilki düzenlenecek olan Trabzon Uluslararası Film Festivali (TUFFEST) 14 Haziran’da yapılan basın tanıtım toplantısından sonra, bu kez tüm Trabzonlulara tanıtıldı. Marka şehir Trabzon’un dünya markası olmaya aday film festivali TUFFEST'i, Trabzonlular coşkuyla karşıladı.

YOĞUN BİR KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Trabzon Uluslararası Film Festivali TUFFEST’in tanıtım toplantısı, festival tanıtımını aşan bir coşkuya sahne oldu. Tanıtım gecesine Trabzonluların heyecanı damgasını vurdu, organizasyonun içeriğine dair bilgi verilen buluşma yoğun bir katılımla gerçekleşti.

7 İLÇEDE 7 FİLM GÖSTERİLECEK

Burada açıklamalarda bulunan Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Fedai Çakır, "16-26 Ağustos arasında dolu dolu sinema dünyasını yaşayacağız. Trabzon'da 4 sinema var. Trabzon'da daha fazla sinema olması lazım. Seçkin ve yarışma filmlerimiz oynatılacak. Zağnos Vadisinde, Forumun önünde 7 ilçede 7 yazlık filmlerimiz olacak. Jürimizi takdim etmek istiyorum. İsmail Güneş (Jüri Başkanı), Aytekin Çakmakçı (Jüri), Sayım Çınar (Jüri), Haşim Akkaya (Jüri), Haydar Şişman (Jüri), Bülent Doruker (Jüri), Rıdvan Akar (Jüri), İsmet Yazıcı (Jüri), Yaşar Bedri Özdemir (Jüri)."

TRABZON YAPARSA KALİTELİ YAPAR

Trabzon Eski milletvekili, Başbakanlık Kamu Etik Kurulu Üyesi ve ANADER Başkanı, Trabzon film festivalinin Trabzon ayağını temsil eden Asım Aykan, "İstanbul'da öncelikle yaptık. Güzel bir tanıtım olmuştu. Trabzon'da daha önce olmalıydı. Tarih boyunca bu birikim var. Hepimiz biliyoruz. İlk matbaa İstanbul'da sonra da Trabzon'da kuruldu. Şehrin bütün dinamikleri yavaş yavaş değişiyor. Bu başarılı şehir profilinin ardında kültür yatıyor. İnşallah geç oldu ama güç olmaz dedi. 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku