Güncel:
TRABZON'UN ENLERİ FESTİVAL TANITIM TOPLANTISI...
 Trabzon'un Enleri, Futbol’un Enleri Ödül Töreni ve Yılbaşı Festivali'nin tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Basın mensupları ile Trabzon’da bir restoranda bir araya gelen Organizatör Ercan Demirbaş ve Kemal Kalmuk, etkinlik  ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirdiler. Ercan Demirbaş, Trabzon’un Enleri Ödül Töreni ve festival ile ilgili yaptığı açıklamada, önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlandıklarını söyledi.  Demirbaş açıklamasında, Yılbaşı Festivalini, Ortahisar Belediyesi destekleri ile ödül törenini ise Radisson Blu Hotel ev sahipliğinde gerçekleştirmeye hazırlandıklarını belirtti.

Ortahisar Belediyesi’nin desteği ile gündüz programında Meydan Parkı’nda konser verileceğini söyleyen Demirbaş;  “Festivalin ilk adımını biraz zaman kaybına uğrasak da attık. Amacımız Trabzon’un birliğini, beraberliğini, gücünü pekiştirmek. Festivalin Meydan tarafından gerçekleşen etkinliği Ortahisar Belediyesine verdik. Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç bizlere her türlü desteği veriyor ” dedi.

DEMİRBAŞ: BİRLİK OLALIM

Demirbaş, “Orada 4 saatlik bir programımız olacak. Bizim alt yapımızı oluşturuyorlar. Trabzon’da etkinlik sayısı az. Trabzon’un üzerinde sanki ölü bir toprak var. Hiçbir şey yok, etkinlik, konser, eğlence yok. Bizim ruh sağlığımız nasıl düzelecek.” diyerek şunları kaydetti:

Bu sosyal sorunu birlikte aşalım. Büyükşehir Belediyesi de etkinliğe destek veriyor. Amacımız kaybolan organizasyon ruhunu geri getirmek.

ÖDÜLLER VERİLİYOR
2019’un Enleri Ödül Töreni ile ilgili konuşan Demirbaş, spor, siyaset, özel ve kamu sektöründe öne çıkan isimlere ödülleri verileceğini söyledi. Ercan Demirbaş, “Festival Trabzon’da bir ilk. Bizim efsanelerimiz var. Türk Futboluna, Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet etmiş Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz, Şamil Ekinci gibi efsanelerimiz var. Biz bu etkinliği yaparken büyüklerimizi, efsanelerimizi aramızda görürsek yeni nesil Trabzonspor geçmişini bir kez daha hatırlar.” şeklinde konuştu. FUTBOLUN VE YILIN ENLERİ Demirbaş, “Biz bu etkinliği Trabzon adına yapıyoruz. Biz buraya İçişleri Bakanımız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızı İktidar partisi trabzon milletvekilleri, muhalefet partisinin milletvekillerini  de  davet ettik .Orada spor, siyaset, özel ve kamu sektöründe öne çıkan isimler, spor, siyaset efsane isimler ödül alacak.” Demirbaş, Çağdaş Paşa,  DJ Melis Akışka ve Kaptan Yılmaz sahne alacağını belirtti.







Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku