Güncel:
Trabzonspor'a Arjantinli Forvet!
Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre Fırtına, 26 yaşındaki yıldızdan ‘gelirim’ yanıtı aldı. Trabzonspor ile Meksika ekibi Monterrey arasında pazarlıklar başladı.

Mori transferinin büyük ihtimalle olumlu sonuçlanması bekleniyor.  Kanatları Theo Bongonda, savunmayı ise Kamil Ahmet Çörekçi güçlendiren Trabzon, forvet ve ön libero arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor...

Orta saha için Slovak Juraj Kucka ile sıkışan ve kulübü Milan ile anlaşma zemini arayan Bordo-Mavililer, santrfor için son olarak Arjantinli golcü Rogelio Funes Mori’yi aldı.

Carlos Bacca ve Seydou Doumbia gibi isimlerden yüksek maliyetleri sebebiyle geri adım atan Fırtına’ya, 26 yaşındaki oyuncudan olumlu yanıt geldi.

ESKİŞEHİR'DE OYNAMIŞTI

Bunun üzerine Meksika ekibi Monterrey ile pazarlıklara başlayan Trabzonlu yetkililer, teknik direktör Ersun Yanal’ın da ısrar ettiği Mori’yi uygun bir maliyetle kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. 2014-15’te kiralık olarak Eskişehir’de görev yapan Mori, geçen sezon 41 maçta 23 gol ve 2 asistle harika bir performans sergiledi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku