Güncel:
Trabzonspor Dergimizin 173. sayısı çıktı...
 Dergimizin bu ay kapağında tüm dünyayı etkisi altına alan küresel bir kriz haline gelen Koronavirüse karşı “Hep birlikte başaracağız” mesajımız yer alıyor. Milyonlarca insanı evlerine hapseden bu virüsü, bizler de sabırla ve tedbirlerimizle evlerimizde kalarak yenmeyi başaracağız.

Dergimizin bu ayki sayısında genç oyuncularımızdan Bilal Başacıkoğlu’nu soru – cevap köşemizde ağırlıyor, Atakan Gündüz ve Taha Tunç’u da “Düello” köşemizde birbirine benzeyen ve fark yaratan özellikleriyle daha yakından tanıma fırsatı buluyoruz.

Sporun her branşında ilk ve öncü olan kulübümüzün amatör branşlarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Yusuf Hayırlıoğlu ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajın yanı sıra Trabzon’dan çıkarak dünyanın bir numaraları arasında yer alan DJ Burak Yeter ile gerçekleştirdiğimiz röportajı da Nisan sayısında bulabileceksiniz.

Gazeteci Turgay Beşyıldız’ın Trabzon futbolunun simge isimlerinden Akrep Celal ve Bereli İhsan kardeşleri kaleme aldığı yazısını okuyabilir, 1975-1976 sezonunda oynadığımız en önemli maçlardan biri olan Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşmasının hikayesini tüm ayrıntılarıyla öğrenebilirsiniz. Dergimizde ayrıca dünya futbolundaki gelişmeleri de okuyabileceksiniz.

Türk edebiyatının güçlü kalemlerinden Peyami Safa’nın babası, yazar İsmail Safa'nın hikayesini deyazarımız Melih Yıldız’ın kaleminden “Dram dolu bir hayat” başlığıyla dergimizin Nisan sayısında okuyabileceksiniz.

Trabzon'un tarihe karışan yapılarından biri; St. Gregory Katedrali’nin hikayesini Uğur Biryol'un ve Ganita’nın hatırlattıklarını "Trabzon'un En Güzel Balkonu" başlıklı yazıda Varol Uzlu’nun kaleminden okuyabileceğiniz dergimizde Asi ve Mavi Gezginimiz Ali Umut Usta’nın seyahati süresince yaşadığı maceralara da tanıklık edebileceksiniz.

Şimdiden iyi okumalar diliyoruz.




Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku