Güncel:
Trabzon'un koronavirüs raporu! İşte güncel rakamlar...

Trabzon’da koronavirüs vakaları bugün de artmaya devam etti. En büyük teselli ise son günlerde ölüm vakasının yaşanmaması oldu. Bilindiği üzere Trabzon’da hayatını kaybedenlerin sayısı toplamda 12 olmuştu.

Edinilen son bilgiye göre Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde oluşturulan koronavirüs laboratuvarında bugün 114 test yapıldı. Yapılan bu testlerin 7’sinin pozitif çıktığı öğrenildi. Toplam hasta sayısı ise bu vakalarla birlikte yaklaşık 237 oldu. 

Trabzon’un Koronavirüs hastalarının tedavi edildiği Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesinde cuma günü 96 pozitif vakanın tedavi gördüğü belirtilirken bugün sabah tabiriyle rakamın 73’e düştüğü bildirildi. Bu hastalardan 1’inin durumunun ağırlaşarak yoğun bakıma kaldırıldığı geri kalan 22 hastanın ise tedavi edilerek taburcu olduğu kaydedildi.

İl genelinde tedavi edilip taburcu edilenlerle birlikte bu rakamın 60’ı bulduğu kaydedildi.  Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde ki hasta sayısı ise 1 kişi arttı. Hastanede cuma günü 9 olan yoğun bakım ünitesinde tedavi gören vaka sayısının bugün sabah itibariyle 10’a yükseldiği bildirildi. 

Cuma günü 70 olan karantinadaki kişi sayısının bugün 86’ya çıktığı belirtildi. 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku