Güncel:
TS Dergimizin 170. sayısı bayilerde...
 Yeni yılın ilk sayısındaki kapağımızda; geçtiğimiz yıl gösterdiği performans ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Kaptanımız Jose Sosa bulunuyor. “Adınız Trabzonspor ise hedefiniz her zaman zirvedir!” diyen Arjantinli yıldızın bu samimi röportajının yanı sıra, dergimizin soru – cevap köşesinde kısa sürede enerjisiyle Bordo Mavili taraftarlarımızın sevgisini kazanan genç kalecimiz Erce Kardeşler’i bulabileceksiniz.

Aralık ayı içerisinde kaybettiğimiz eski futbolcumuz Tuncay Mesçi’yi arkadaşlarının anılarıyla hatırladığımız dergimizin son sayısında Recep Çaltepe’nin “Mazinin Kupa Beyleri” başlıklı yazısında Şota Arveladze’nin hikayesine uzanıyoruz. Yeni yılın ilk sayısında ayrıca 1995 yılında yaşadığımız “Altın Yıl 1995” başlıklı yazıda Trabzonsporumuzun başarılarını bugüne taşıyoruz.

Burak Çubukçu imzasıyla Dünya futbolundaki “Yeni Nesil Afrikalılar”a yakın plandan bakıyor; ayrıca Dünyadan Futbol köşemizde geçtiğimiz ay yaşanan tüm gelişmeleri yakından takip ediyor; Muhammed Salah’ın kariyer hikayesini sizlerle buluşturuyoruz.

Trabzon’dan yola çıkarak dünyayı gezen Asi ve Mavi Gezgin Ali Umut Usta’nın bu ay rotasında yaşadığı ilginç hikayeleri bulabileceğiniz Ocak ayı dergimizde, ayrıca Uğur Biryol’un “Bereketi Bol Kış Zamanları” başlıklı yazısı ve Melih Yıldız imzasıyla ünlü şair Hasan İzzettin Dinamo’nun hikayesini okuyabilirsiniz.

AÇEV’in “İlk İş Babalık” kampanyası ve Varol Uzlu’nun Karadeniz fotoğraflarıyla birleştirdiği “Kuzeyin Çocukları” hikayesinin de yer aldığı dergimiz bu ay yeni yıl posterini okurlarına hediye olarak veriyor.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku