Güncel:
Uğurcan Çakır, 'Benim motivasyonum şampiyonluk!” diyerek başarısının sırrını açıkladı.
 Trabzonspor Dergisi’nin Haziran sayısında iki sezondur gösterdiği üst düzey performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan genç kalecimiz Uğurcan Çakır yer alıyor. Büyük bir samimiyetle sorularımıza cevap veren Uğurcan Çakır, “Benim motivasyonum şampiyonluk!” diyerek başarısının sırrını açıkladı.

Dergimizde ayrıca, genç oyuncularımızdan Kerem Baykuş’u “Soru – Cevap” köşemizde, Taha Erdem Cevahiroğlu ve Hakan Yeşil’i ise “Düello” köşemizde yakından tanıyacağız. Kulübümüzün kurucularından Osman Tomruk’un yaşam öyküsünü sizlerle buluşturduğumuz dergimizde bir diğer kurucumuz Sabahattin Kundupoğlu’nu da yöneticilikteki maharetlerini anımsayarak saygıyla yad ediyoruz.

Fransa’da yayın yapan Foot Mercato internet sitesinin genel yayın yönetmeni Sebastian Denis’in “Trabzonspor büyüklerin hegemonyasını yıkıyor” başlığıyla yayınladığı analizi bulabileceğiniz bu ayki dergimizde ayrıca COVID-19’un getirdiği pandemi sürecinin dünya futboluna etkilerini de okuyabileceksiniz.

Dergimizin bu ayki sayısında TS CLUB’tan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Yalçın Orhan’ın “Trabzonspor için her zaman en iyisini düşündük” başlığıyla yayınlanan samimi röportajını ve TS CLUB’ın 2020 – 2021 sezonu yaz koleksiyonundaki yeni ürünleri de inceleyebileceksiniz.

Haziran sayımızda “Geleceğe Mektup” köşemizde ağırladığımız genç oyuncumuz Ahmet Can Kaplan’ın duygularını okuyabilecek; 1974 yılında kazandığımız şampiyonlukla 1. Lig’e yükselme hikayemizi tekrar gözünüzde canlandırabilecek, Asi ve Mavi Gezginimiz Ali Umut Usta’nın pandemi sürecindeki maceralarını da okuyabileceksiniz. Melih Yıldız’ın kaleminden Sabahattin Ali’nin hüzünlü hikayesini ve etnomüzikolog Abdullah Akat ile Karadeniz’in ve Trabzon’un müzik kültürü üzerine gerçekleştirdiğimiz röportajı bulabileceksiniz.

Şimdiden iyi okumalar diliyoruz.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku