Güncel:
Ümit Özdağ  Trabzon'dan Bahçeli'yi bombaladı…

 MHP Genel Başkan Adayı, Gaziantep Milletvekili Prof.Dr. Ümit ÖZDAĞ, MHP Kayseri Milletvekili Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu ve beraberindekilerle Trabzon TÜRKAV’ a ziyarette bulundu.

 Ziyarette Trabzon TÜRKAV Yönetim kurulunun yanı sıra Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca, ZMO Trabzon Şubesi Başkanı Cemil Pehlivan ve çok sayıda TÜRKAV üyeside hazır bulundu.

Ziyaretde konuşan Başkan Kenan KURU misafirlere TÜRKAV’a ziyaretinizden dolayı Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte bizleri çok mutlu ettiniz. Demokrasinin varlığı konusunda Trabzon önemli bir yere sahiptir. Sizler Yasamayı oluşturmanız nedeniylede TÜRKAV‘ın Yürütme erkinin sorumluluğunda çalışmaları olmaktadır. Yasama ile Yürütmenin erkleri Millete hizmeti ortaya koymaktadır dedi. Trabzon TÜRKAV Yönetim Kurulu adına Başkan Kenan KURU, misafirlere Trabzonspor kaşkolu hediye ederek ortak paydanın Trabzonspor olduğunu ifade etti.
           

Ziyarette konuşan Ümit ÖZDAĞ, Türkav'a yaptığı ziyaretten dolayı mutlu olduğunu, Trabzon Türkav'ın çalışmalarını basından takip ettiğini ve olumlu bulduğunu ifade ederek Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinin en zor günlerinden geçiyor. Ülkemizi tehlikelerden korumak istiyorsak MHP’de bir değişim yapmamız gerekiyor. Şimdi zaman değişim zamanı, yenilenme zamanıdır. MHP’nin iktidar olabilmesi için önce tüm organları ile iktidara hazır olması gerekir. Türk milletin önüne bir iktidar projesi ile çıkmamız gerekiyor. İktidar projemiz; ekonomik, kültürel ve sosyal bir proje olmalıdır. Bireysel arzular ile inşaa edilemez. Önce iktidar projemizi inşa edip Türk milletinin önüne koyarak beğenisini kazanacağız. Biz ülkücüler MHP iktidarı için heyecan duymamız lazım. MHP’de değişim Genel Başkanlık anlayışı ile başlayacak. Bundan böyle MHP’de genel başkanlık ölene kadar devam etmeyecek. Başaramayan genel başkan görevini devredecek. Başarının kriteri ise MHP’yi iktidara taşımaktır. Partiyi iktidara taşıyamayan Genel Başkan başarısızdır” dedi.

Haber - Foto : Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku