Güncel:
Unutulmamalıdır ki bu Ülkede bizim çocuklarımız gülsün diye kendi çocuklarını yetim bırakan yiğitler var...
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gedikli mesajında, “171 yıldır halkımıza yüksek bir vazife şuuruyla hizmet eden Türk Polis Teşkilatı’nın bütün mensuplarına, kuruluş yıldönümü vesilesiyle tebriklerimi iletiyorum.

Devletimizin temel unsurlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız, kamu düzeninin temini, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, insan haklarının korunması, hukukun uygulanması görevlerini, büyük bir fedakarlıkla yerine getirmektedir.

Ülke olarak içinde bulunduğumuz zor günlerde terörle mücadelede büyük başarılara imza atan Türk Polis Teşkilâtı'nın kuruluş yıl dönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, büyük bir özveriyle ve hizmet aşkıyla çalışan bütün Polislerimize şükranlarımı sunuyor, başarı dileklerimi, selam ve sevgilerimi iletiyorum. Unutulmamalıdır ki bu Ülkede bizim çocuklarımız gülsün diye kendi çocuklarını yetim bırakan yiğitler var” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku