Güncel:
Usta'ya Destek Artıyor

Trabzon Şoförler Odası Başkan Adayı Ömer Hakan USTA, Trabzon’un ilçelerinde görev yapan Şoförler Odası Başkanları ile bir araya geldi. Ömer Hakan USTA’ya açık destek verdiğini belirterek toplantıya katılan oda başkanları yaşadıkları sorunları bu toplantıda basın mensupları ile paylaştılar.  Toplantıya katılan oda başkanları adına Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, Vakfıkebir Şoförler  Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu ve Araklı Şoförler Odası Başkanı Yusuf Gümüştaş yaşanan sorunları katılımcılar ile paylaştı.

            Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Trabzon Şoförler Odası Başkan Adayı Ömer Hakan USTA, 2018 yılının ilk aylarında yapılacak olan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri için daha önce yapmış olduğumuz basın açıklamamızda başkan adaylığımızı açıklamıştık. Bugün ise değerli oda başkanları ile hem kahvaltı yapmak hem de birlik ve beraberliğimizi sağlamak için burada toplanmış bulunuyoruz.

            Öncelikle siz değerli oda başkanlarımız ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. Çünkü artık Trabzon’daki tüm şoförler odalarının bir ve beraber hareket etmesi gerektiği düşüncesi içerisindeyiz. Trabzon Şoför Esnafının çözüm bekleyen pek çok sorunu vardır. Önümüzdeki dönemde bu sorunların üstesinden geleceğimize inancımız tamdır.

            Şoför esnafımızın çıkarları doğrultusunda ne yapmamız gerekiyorsa onu yaparak, Şoför esnafımıza zarar gelecek hiçbir konunun içerisinde olmayacağız.

            İl Şoförler Odası olarak tabiri caiz ise abi rolü üstlenip, İlçe Oda başkanlarımız ile sürekli istişare halinde olacağız. Onlarında sorunlarına çözüm üretmek için gayret göstereceğiz. Çünkü mesleğimiz gereği karşılaştığımız sorunların ortadan kalkması için tüm şoför esnafının birlik ve beraberliğinin sağlanması gerektiğine inanmaktayız.

            Maalesef yıllardır, İl Şoförler Odası’nın yapmış olduğu yanlış uygulamalar sonucu, Trabzon’a Ankara’dan da hiçbir hizmet alınamamıştır.

            İnşallah bundan sonra yapacak olduğumuz birliktelik sonucu Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’muzdan Trabzon’umuza da gerekli hizmetlerin geleceğine inanmaktayız.

            Değerli başkanlarım; Birlikten güç doğar.

            Hiçbir Odamızı dışlamadan gerekirse birlikte karar alacağız, aldığımız kararı birlikte savunacağız ve karar ne olursa olsun hayata geçireceğiz. Çünkü şoför esnafı bu şehrin en önemli sivil toplum gücüdür. Ayrıştıran değil, uzlaştıran bir Şoförler Odası olacağımızın sözünü buradan veriyor, bu süreçte verecek olduğunuz destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyoruz dedi.

Haber-Video: Arif AZAK

                                                                                                                                                                                 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku