Güncel:
Vali Ustaoğlu'ndan  Abdullah Avcı'ya ziyaret

 Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu bugün tesisleri ziyaret ederek, Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ile görüştü.

Yeni Malatyaspor karşısında alınan galibiyet dolayısıyla takımımızı tebrik eden Vali Ustaoğlu, “Futbol kültürünün hakim olduğu şehrimizde benim de futbola olan ilgim ve sevgim arttı. Kulübümüz Trabzonspor’da çok iyi işler ve planlamalar yapıldığını görüyoruz. Bu konuda yönetim kurulu ve teknik ekibimizi kutlarım. Takımımıza da UEFA Konferans Ligi’nde oynayacağı Roma maçında başarılar dilerim” dedi.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, ziyaretinden ötürü Vali Ustaoğlu’na teşekkür ederek, “Lige galibiyetle başlamak önemliydi ancak önümüzde uzun soluklu bir yarış var. Gelişerek yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu ise lige farklı galibiyetle başlamanın önemine değinerek, “Önümüzde meşakkatli bir yol var. Bu uzun yolda taraftarlarımızın desteğine ve sabrına ihtiyaç duyacağız. Umarım hedeflerimize ulaşırız.”

Ziyaret sonunda Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ve Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu günün anısına Trabzon Valisi Ustaoğlu’na plaket verdi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu da Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’ya el yapımı telkâri güğüm hediye etti.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku