Güncel:
Vehbi Koç'un katkılarıyla yapılan Yoğun Bakım Ünitesi açıldı

 Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne, hayırsever işadamları Vehbi Koç ve Rasim Bayburt tarafından 200 bin TL değerinde 6 yataklı yoğun bakım ünitesi yapıldı. Düzenlenen törene Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Sağlık İl Müdürü Hakan Usta, Akçaabat İlçe Sağlık  Müdürü Alper Kalkışım, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe ile diğer yetkililer katıldı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu yaptığı konuşmada sağlık alt yapısı ile güçlü bir sağlık sektörüne sahibiz. İlimizin 3400 kapasitesi ile  bölgenin en önemli çekim merkezinden biridir.  Ülkemiz başka ülkelerdeki manzaralardan uzak insanları çırpınarak can verdiği hastane koridorlarında ölüme terk edildiği hiçbir manzara ülkemizde  yaşanmadı. Niye çünkü ülkemizin son 20 yılına damga vuran sağlık hizmetlerinin sonucu bu. Şehir hastanelerinin geldiği nokta beş yıldızlı otel ayarında hastaneler yapılıyor. Şehir hastanemiz bittiğinde ilimiz vizyon bir projeyi hayata geçirecek. Bugün burada çok önemli ilave yoğun bakım ünitemizin açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun katkısı olan iş adamlarına teşekkür ederiz. Bunlar çok anlamlı hizmetler.

Törende kısa bir konuşma yapan AK Parti Trabzon milletvekili Salih Cora ise hayırsever işadamlarına katkılarından dolayı teşekkür etti. Tören sonunda Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine yoğun bakım ünitesi kazandıran hayırsever işadamları Rasim Bayburt ile Vehbi Koç günün anısına birer plaket takdim edildi. Hastane Başhekimi Hasan Hüseyin Arslanturk tören öncesi kısa bir sunum yaptı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku