Güncel:
Yoğun Yağış Sonucu Araklı'da İki Mahallede Afet Meydana Geldi...

 

Araklı’da gün boyu yağan yağmur etkili oldu. Ortaköy ve Yalıboyu mahallesinde etkili oldu.

Yalıboyu Mahallesinde yağmur nedeniyle çalışma yapan iş makinesi yolun çökmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. İş makinesi operatörü atlayarak kurtuldu.

Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ile Belediye Başkanı Recep Çebi de yoğun yağış sonucu taşkın yaşanan Yalıboyu Mahallesi’ne gelerek incelemede bulundu.

Araklı Belediye Başkanı Çebi, yaptığı açıklamada, dün yaşanan yağışın ardından Yalıboyu Mahallesi Yankol Deresi’nin taşması sonucu lastikli ekskavatör makinesinin suya kapıldığını hatırlattı.

Olay yerinde incelemede bulunduklarını aktaran Çebi, “Suya kapılan iş makinesindeki operatörümüz atlayarak kurtuldu. Can kaybımızın olmaması sevindirici. Şu an Kaymakamımız ile bölgede incelemede bulunuyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediyemiz, Araklı Belediyemiz, DSİ ekiplerimiz ile temizleme ve düzenleme çalışmaları yapıyoruz.” diye konuştu.

Çebi, ilçede yaraları sarmaya çalıştıklarını vurgulayarak, “Bazı evlerimizi de su bastı. Oralarda da temizleme çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Kaymakam Çetin de can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu vurgulayarak, “Allah’a şükür, belediyemizin gayretli çalışması, erken müdahalesi sonucu can ve mal kaybı önlendi.” ifadesini kullandı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku