Güncel:
Yol-İş Holiday Otel'in açılışında önemli isimler bir araya geldi.

 Açılışa Bakan Süleyman Soylu’nun yanı sıra Türk-İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay, Yol iş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, Eski Bakan Faruk Özak, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ İlçe Belediye Başkanları ve vatandaşlar katıldı.


Yol- İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, açılışta yaptığı konuşmada “Hakkari Şemdinli’de vatan toprağını korumak için görev yaparken şehit düşen evlatlarımıza rahmet diliyorum. Hainleri şiddetle kınıyorum. Yol İş Sendikamız Trabzon’da daha önce yaptırdığı okulla eğitime katkıda bulunmuştur. Açılışını yapacağımız otelimizde turizme katkıda bulunmak üzere yaptığımız ikinci yatırımımızdır. Otelimizde bir çok özelliğin yanı sıra salonlarımıza verdiğimiz isimler Kanuni Sultan Süleyman ve Trabzonspor’u hatırlatmaktadır dedi.

 

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay açılışta yaptığı açıklamada, zor bir süreçten geçiyoruz. Bazıları ülkemizde ölmeyi bayılma zannediyor. Bundan 3 sene önce birileri bize PKK ile FETÖ beraber hareket ediyor deseydi inanmazdık. Bunu maalesef geç anladık. Türk- İş’in Ülkede bir çok hizmeti var bu işlere devam edeceğiz. Kısa bir zaman içerisinde Trabzon’un merkezine veya ilçelerinde bir öğrenci yurdu ve konukevine ihtiyaç var. Bununda yapılması sözünü veriyorum.   Bugün güzel bir açılış yapıyoruz. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, "Bugün Trabzon’umuza kazandırılan güzel bir eserin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. 15 Temmuz sonrası yapılan demokrasi nöbetlerinde Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ ve Sendika üyelerinin duruşu takdirle, saygıyla karşılanmıştır kendilerine bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum. Otel için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yurt konusunun da yapılacak katkılarla kısa zamanda hayata geçirileceğini düşünüyorum.” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açılışta yaptığı konuşmada kıymetli Türk-İş başkanımıza bu güzel insanların şehrine hoşgeldiniz diyorum. Çok uzun zamandır dostumuz olan, iyi ve kötü günlerimizde birlikte olduğumuz, çalışma hayatımızda emeğinin, edebinin bilincinde olan Ramazan Ağar Bey’e de hoş geldiniz diyorum. Türk-iş ve Yol -İş başka bir hikayenin de parçasıdır. AK Parti’nin Kuruluş dönemlerinde o zor günlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gönlünü açan önemli kuruluşlardır. Türkiye 21. asırda alnı ak, başı dik, Demokrasisini yükselten bir anlayış ortaya koymaktadır.  Yol-İş Sendikası bugün çok önemli bir hizmeti Trabzon’a kazandırmaktadır dedi.

Haber-Video: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku