Güncel:
YOMRA'YA 5 YENİ MAKİNE

 Yomra Belediyesinin satın aldığı 5 ayrı işmakinesi bugün düzenlenen törenle hizmete sokuldu. Satın alınan 2 adet ekskavatör ve 3 adet kazıyıcı/yükleyici, kesilen kurban ve yapılan dualarla hizmete alındı.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yomra halkına en iyi hizmeti sunmak için makine parkını güçlendirdiklerini ifade etti. Kredi kullanarak bu yatırımı yaptıklarını ifade eden Bıyık, "750 bin TL peşin ödeme yaparak, üstünü kredi kullandık. 36 taksit ile kredimizi ödeyeceğiz. Alınan kararda Yomra Belediye Meclisimizin tüm üyelerine hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.


Yomra Belediyesinin araç ve makine parkını yenilmeye özel önem verdiklerini belirten Başkan Bıyık, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Belediyecilik hizmetlerinin sağlıklı şekilde yürüyebilmesi için araç ve makina parkı büyük önem taşıyor. Bu kapsamda belediyemiz bünyesine 8 ayrı araç kazandırmıştık. Şimdide 5 ayrı ve yeni işmakinesini hizmete almış olduk. Yomra Belediyesi olarak yeterince makinemiz olmadığı için ayda ortalama 50 bin TL makine kiralama ücreti ödüyorduk. Eski makinelerimizin aylık sanayi gideri de 30 bin TL'yi buluyordu. Bu paraları şimdi yeni makinelerimizin taksitlerine ödeyeceğiz. Makinelerimiz ile sahada çok daha güçlü olacağız. Bu süreçte bizlere destek olan herkese Yomra halkı adına teşekkür ediyorum. Araç ve makine parkımızı güçlendirmeye devam edeceğiz" dedi.


Yomra Belediyesinin yeni iş makinelerinin hizmete alınması töreninde CHP Yomra İlçe Başkanı Erol Haydar Pekşen, MHP Yomra İlçe Başkanı Osman Salih Dilaveroğlu, İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Zekeriya Akgül, Saadet Partisi Yomra İlçe Başkanı Selçuk Atasoy, YRP Yomra İlçe Başkanı Hüseyin Ay, DEVA Partisi Yomra İlçe Başkanı Funda Çuvalcı, Gelecek Partisi Yomra İlçe Başkanı Ayhan Gümrükçü, Yomra Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Bayındır, Yomra Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili Rasim Arslan, Yomra Belediye Meclisi üyeleri Muhammer Turan ve Hasan Dilaveroğlu, Nihat Gümrükcü, Yomra Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Baş ve mahalle muhtarları, siyasiler ve vatandaşlar hazır bulundu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku