Güncel:
Zorluoğlu;'Pusuda bekleyenler var!'
Zorluoğlu, “Cumhur ittifakına sahip çıkalım. Allah muhafaza olumsuz olursa, pusuda bekleyenler saldırılarını hiç geciktirmeden başlatacaklar” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, Of ilçesini gezerek muhtarlarla ve şoför esnafı ile bir araya geldi. 

Zorluoğlu, “Burada ortaya çıkacak netice Allah muhafaza olumsuz olursa, pusuda bekleyenler saldırılarını hiç geciktirmeden başlatacaklar. Onun için bizim mutlaka Sayın Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize ve Cumhur İttifakı’na sahip çıkmamız ve sonuna kadar destek vermemiz lazım” diye konuştu. 

1 NİSAN İTİBARİYLE…

31 Mart seçimleriyle Türkiye’de yeni inşa edilen cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin tekâmül edeceğini ve yaklaşık 4,5 yıl seçim gündemi olmayacağını aktaran Zorluoğlu şunları söyledi:  “O uzun ve kesintisiz süreçte de inşallah hep beraber projelere, çalışmalarımıza yoğunlaşacağız. Trabzon’umuza daha fazla hizmet etmenin uğraşı içinde olacağız.  1 Nisan itibarıyla da projelerimizi hayata geçirmenin mücadelesini vereceğiz” ifadelerini kullandı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku