Güncel:
ZORLUOĞLU YANGINDA İŞ YERLERİ ZARAR GÖREN ESNAFI ZİYARET ETTİ

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Mobilyacılar Sitesi’nde meydana gelen yangında zarar gören iş yerlerini ziyaret ederek, esnafa ve çalışanlara geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, önceki gün Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Mahallesi’nde bulunan Mobilyacılar Sitesi’nde çıkan yangında hasar gören 6 iş yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Zorluoğlu’na incelemeleri sırasında İtfaiye Dairesi Başkanı Mehmet Olcay Bal da eşlik etti.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Esnafa geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak iş yerleri yangında zarar gören esnafa, belediye imkanları dahilinde destek vereceklerini ifade etti. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine teşekkür eden mobilyacı esnafı, “Yangın başladıktan kısa süre sonra itfaiye ekipleri olaya müdahale etti. Bu sayede yangın daha fazla yayılmadan engellenmiş oldu” ifadelerini kullandılar.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Mobilyacılar Sitesi Başkanı Köksal Seymen ise Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, “Sayın Başkanımız her durumda yanımızda. Başkan Zorluoğlu’na ve yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekiplerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Bakan Zorluoğlu’nun temasları, Mobilyacılar Sitesi’ndeki diğer iş yerlerini de ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinlemesinin ardından sona erdi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku