Ertuğrul Doğan, Türk Hava Yolları'nı ziyaret etti
 

TS Başkanı Ertuğrul Doğan, Türkiye’nin en değerli markası ve dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi, aynı zamanda da uzun yıllardır sponsorluğuyla birlikte kulübümüze önemli katkılar sağlayan Türk Hava Yolları’nı ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’ı ziyaret etti.

Ziyarette; kulübümüzün ve Türk Hava Yolları’nın 2024 yılı içerisinde yapacağı yeni iş birliği ve sponsorluk konuları konuşuldu.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Başkanımız Ertuğrul Doğan’a ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "Yaptığımız görüşmede sporun birleştirici gücüne inanan, markamızın bu alandaki yatırımlarını ve Trabzonspor Kulübüyle 2024 yılı iş birliği ve sponsorlukları üzerine konuştuk" ifadelerini kullandı.

Başkanımız Ertuğrul Doğan da Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’a bugüne kadar olan desteklerinden ötürü teşekkürlerini ileterek, “Türk Hava Yolları; ülkemizin en büyük ve en değerli markasıdır. Uzun yıllardan beri kulübümüzle yapılan sponsorluk anlaşmalarıyla birlikte karşılıklı olarak önemli kazanımlar elde ettik. Yeni yıl itibariyle de yapacağımız iş birliği ve sponsorluk anlaşmalarıyla beraber birlikteliğimizi sürdüreceğiz. Türk Hava Yolları gibi dünya çapında bir marka ile iş birliği yapmak hepimizi gururlandırıyor. Bu anlaşmalar ve iş birlikleri, kulübümüzün vizyonunun genişlemesine de büyük katkı sağlıyor” cümlelerine yer verdi.

Ziyaret sonrası Başkanımız Ertuğrul Doğan, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’a isminin yazılı olduğu bordo-mavili formamızı hediye etti. Bolat da Başkanımız Doğan’a, Türk Hava Yolları’nın kulübümüzün renkleriyle donatılmış maket uçağını hediye ederek başarı dileklerinde bulundu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku