ŞAMPİYONLAR BAŞKAN EKİM'İ ZİYARET ETTİ

 

Akçaabat’ta hem spor branşlarında hem de LGS’de derece yapan şampiyonlar Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i makamında ziyaret ettiler.

U11 ve U12 kategorilerinde Trabzon 2.’liği elde eden Akçaabat Belediye Spor Kulübü sporcuları, Görme Engelliler Gülle Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2.’si olan Sporcu Musa Tarakçı, 3x3 Basketbolda Trabzon İl 1.’si Tütünspor Kız Basketbol Takımız,  2023 LGS Türkiye 1.’si Halil Eymen Baran Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret etti.

Şampiyonları makamında ağırlayan Başkan Ekim, şampiyonların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Her karışında sporcu yetişen her köşesinden başarı hikayesi çıkan memlekettir. Güzel memleketimizin güzel insanları başarmaya, örnek olmaya, ve takdir edilmeye devam edecektir. Halil Eymen kardeşimiz düzenli ve disiplinli çalışarak 2023 LGS Türkiye 1.’si oldu. Kendisini gönülden tebrik ediyorum. Halil Eymen kardeşimiz aydınlık geleceğimizin aydınlık gençlerine örnek olacaktır. Belediye Spor Kulübümüzün sporcuları da örnek başarılara imza atmaya devam ediyorlar. Hocaları eşliğinde spor disiplini çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor ve başarılar elde ediyor. Belediye Spor Kulübü sporcularımızı da yürekten tebrik ediyorum. Sporun yaşının ve engelinin olmadığını olmadığını uygun ortam ve koşullar sağlandığında başarının kaçınılmaz olduğunu bize Görme Engelliler Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2.’si olarak şehrimize gelen Musa Tarakçı kardeşim ispatladı. Sporun iyileştirici, bütünleştirici bir disiplin olduğunu ve her bireyin en az sporun bir branşıyla iştigal etmesi gerektiği mesajını da güzel yüreğinden bizlere verdi. Musa Tarakçı kardeşimi tüm kalbimle kutluyorum. 3x3 Basketbolda Trabzon İl 1.’liği elde eden Tütünspor Kız Basketbol Takımını da tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Sporun cinsiyeti olmadığını bir kez daha gösterdiler. Spor, disiplin sanatıdır. Spor, kişinin önce bedenini ve ruhunu daha sonra da hayatını disiplin altına alır. Disiplin beraberinde muhakkak ki başarıyı getirir. Benim gençlere ve öğrencilere en önemli hayat tavsiyem hayatları boyunca en az bir spor dalı ve bir sanat dalıyla ilgilenmeleridir. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” Dedi. 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku