Eğitim:
16 akademisyenin Profesörlük Belgesi verildi
 

KTÜ’de ünvanda yükselerek profesörlük kadrosuna atamaları yapılan 16 akademisyenin Profesörlük Belgesi, Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Toplantı Salonu’nda, tarihinde düzenlenen törenle Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI tarafından takdim edildi.

 

 

Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI başkanlığındaki Üniversite yönetim kadrosu ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilen törende, Rektörün açılış konuşmasını yapmasının ardından profesörlük unvanı alan 16 öğretim üyemiz, belgelerini teslim aldı.

 

 

Prof. Dr. Mustafa KAVRAZ, Prof. Dr. Ece Tuğba SAKA, Prof. Dr. Sedat KELEŞ, Prof. Dr. Nuran KAHRİMAN, Prof. Dr. Hilal TURGUT, Prof. Dr. İrfan TEMİZEL, Prof. Dr. Arzu FIRAT ERSOY, Prof. Dr. Recep GÜMRÜK, Prof. Dr. Aygün ERDOĞAN, Prof. Dr. Ayşenur BAHADIR, Prof. Dr. Salih DURSUN, Prof. Dr. İdris ÖREN, Prof. Dr. Murat Can GENÇ, Prof. Dr. Evren FİDAN, Prof. Dr. Turgay DİNDAROĞLU ve Prof. Dr. Osman ÜÇÜNCÜ’nün belgelerini takdim eden Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, akademik sürecin en üst noktası olan bu unvana kavuşmak amacıyla geçirdikleri zahmetli ve bir o kadar da uzun bir yolun sonunda, bu güzel anı paylaştığı akademisyenlerimizi tebrik etti ve başarılı çalışmalarının devamını diledi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Adnan Taç: “Trabzon’un mizah geçmişi ve...

Haberi Oku