Eğitim:
Anadolu Gençlik Derneği önemli sorunlara dikkat çekiyor…
 

Anadolu Gençlik Derneği Trabzon Şubesi Yönetimi devam eden çalışmalarını kamuoyu ile paylaşmak için  basın toplantısı düzenledi.

Anadolu Gençlik Derneği Trabzon Şube Başkanı Muhammet Eskici, toplantıda yaptığı açıklamada dernek olarak gençliğin eğitimi ve manevi gelişimine yönelik çalışmalar yürüttükleri belirtildi.

 

Muhammet Eskici açıklamasının devamında, "Biz birbiri ardına gelen gündüz ve gecelerin her insan için iyiden, doğrudan, faydalıdan, haktan ve adaletten yana olmak için bir imkân olduğuna inanıyoruz. Yine biz iki günü birbirine eşit olanın ziyanda olduğuna inanıyoruz. Her yeni gün yaptığımız iyiliklere, güzelliklere, faydalı ve doğru işlere daha fazlasını katma imkânımız var ve biz ulaştığımız zaman nimetinin bu yönde kullanılması gerektiğinin bilincindeyiz.

 

Gençlerimizin tamamen akademik maratoncu olarak görüldüğü, manevi eğitimlerinin giderek göz ardı edildiği bu çağda onların hem akademik başarılarını gözetiyor fakat bunu yaparken de manevî yönle beraber gelişmesini hedefliyoruz. Eğitimde var olan eksiklikler, sosyal çevre alanında ki eksiklikler, gençlerimizin hayatını karartabilecek ifsat organlarına ulaşmanın kolaylığı gibi konular ile mücadele halindeyiz. Bu sorunlara çözüm bulmak için basın, STK'lar ve kamu kuruluşlarının birlikte hareket etmesi gerektiğini düşünüyoruz" ifadeleri kullandı.

Anadolu Gençlik Derneği Trabzon Şubesi, 31 Aralık Pazar günü saat 19.00'da Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği Mekke'nin Fethi programına tüm halkı davet etti.

 

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali Kemal GÜVELİ’den Büyük Başarı…

Haberi Oku