Eğitim:
Araklı Türk eğitim sen  yemekli toplantı yaptı

 Araklı Türk eğitim sen geleneksel yemekli toplantısını yaptı

Araklı Eğitim-sen ilçe temsilciliği her yıl geleneksel olarak düzenlediği yemekli ilçe toplantısını Ali usta Restoranda yaptı. Yeme Trabzon temsilci Coşkun Dilber, Araklı milli eğitim müdürü Yusuf Çaya, Türk eğitim sen ilçe temsilcisi Hüseyin Aygün, sendika üyesi öğretmen ve eşleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Türk Eğitim-sen ilçe temsilcisi Hüseyin Aygün 1992 yılından beri devamlı büyüyerek her zaman çalışanın yanında yer alan Türk Eğitim sinin yanında olan üyelerimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Türk eğitim sen il başkanımız ve Türkiye kamu-sen il temsilcisi Coşkun Dilber bir konuşma yaptı. Konuşmada bu gecenin düzenlenmesinde ilçe temsilcisi ve okul temsilcisi arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik dayanışma ve kaynaşma gecesi olarak planladığımız ve imkânlarımız ölçüsünde düzenli olarak yapmaya gayret ettiğimiz programlardan birisinde daha beraberiz. Türk eğitim sen mücadelecidir. Mücadelesini her ortam ve her zeminde vermekte ve vermeye de devam edecektir. Sendikacılığın iki önemli silahı vardır. Biri hukuk diğeri de eylemlilik. Eylemlilik sizler sahip çıkarsanız vardır. Hukuk ise her zaman denediğimiz sonuç aldığımız ama bir miktarda zaman alan bir süreçtir. Geçtiğimiz günlerde bir eylem gerçekleştirdik. Buna 3 sendika olarak planladığımız bu iş bırakma eylemine bir sendikamız katılmadı. Biz iş güvenliğimiz sulandırılıyor dediğimizde bazı arkadaşlarımız bizle alakalı olmadığını söyledi. Ben buradan bu arkadaşlarıma şaşırdığımı söylüyorum. Kpss sınavını kazanmış öğretmen olarak atanmış eğitimlerinden başarı ile geçmiş öğretmenin kadrolu öğretmen olabilmek için bir mülakat sınavında 3-5 kişinin dudağı arasındaki iş güvencesi güvencemi dir. Valinin iki dudağı arsında atanan öğretmenler iş güvencesi mi dir. Ben buradan sormak istiyorum 375 bini aşkın pırıl pırıl öğretmenlerin adayımız kpss sınavına girip atanma beklerken dershanelerde 7 yılını dolduranların kpss iz milli eğitim bakanlığına öğretmen olarak atanması adilimdir adaletimdir.

 Ahmet Sungur





Araklimedya.com
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
DP İLÇE BAŞKANI İZZET ERBAY 10 yıl önce

BU TOLANTIYA NEDEN İLÇE BAŞKANLARINI DAVET ETMEDİNİZ NEDENİ NE OLABİLİR MERAK ETTİM SLM

Ali Kemal GÜVELİ’den Büyük Başarı…

Haberi Oku