Eğitim:
Gitmediğimiz okul tanışmadığımız öğretmen ve öğrenci kalmayacak
 

Gitmediğimiz okul tanışmadığımız öğretmen ve öğrenci kalmayacak diye yola çıkan Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, bugün de güne Beşikdüzü okul ziyaretleri ile başladı. Beşikdüzü'nde ilk olarak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Müdürümüz, enerjimin kaynağı dediği öğrencilerimizi atölyelerinde ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

            Müdürümüz ardından Beşikdüzü Borsa İstanbul Fen Lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi ve yeniden düzenlenen etüt salonlarını gezdi.

        Fen Lisesi ziyaretinin devamında Beşikdüzü Anadolu Lisesine geçerek öğretmenlerimizle Öğretmenler Odası'nda bir araya geldi.

            "Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi"

        Müdürümüz Hüseyin Burak Fettahoğlu, okul ziyaretlerinin yanında Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi'ni de ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi ve kursiyerlerle çalışmaları hakkında sohbet etti. Yapılan çalışmaları ilgi ile inceledi.

            "Robotik Kodlama Sınıfı"

            Ardından Beşikdüzü Merkez Ortaokulunda bulunan Robotik Kodlama Sınıfı'nda öğrencilerle bir araya geldi öğrencilerden çalışmalarını dinledi. Gençlerin bu alanda ilerlemesi için İl Milli Eğitim olarak yapılması gereken neyse her şekilde onların yanında olduklarını da belirtti. Ayrıca bir arada bulunan Beşikdüzü Merkez İlkokulunu da ziyaret ederek öğretmenlerle Öğretmen Odası'nda bir araya geldi ve bir süre onlarla da sohbet ettiler.

               "Onlar Bizim Emanetimiz"

         Müdürümüz Hüseyin Burak Fettahoğlu, Beşikdüzü Sevim - Nerim Demircioğlu Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldi. Burada tüm öğrencilerimizin bizlere ailelerinden birer emanet olduğunu söyleyerek emaneti en iyi şekilde korumak ve büyütmek bizim en büyük görevimizdir, dedi.

            "Öğle Molası Ahmet Gün Anadolu İmam Hatip Lisesinde Öğrenciler ile"

            Müdürümüz Hüseyin Burak Fettahoğlu, Beşikdüzü Ahmet Gün Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle öğle yemeğinde bir araya geldi. Öğrencilerin yemeklerine eşlik eden Müdürümüz onlarla sohbet etti.    

            "Bugünkü Eğitim Yolculuğumuzun Sonu"

            Müdürümüz okul ziyaretlerini Beşikdüzü Akkese Ortaokulu ile sonlandırdı ve bu okulumuzda da anasınıfını, sınıfları, kütüphaneyi gezerek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

            "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret"

            Müdürümüz Hüseyin Burak Fettahoğlu, Beşikdüzü ziyaretlerinde son olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek personelle bir araya geldi ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kendilerine ilçemiz eğitim öğretimi için yapmış olduğu güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ederek ilçemizden ayrıldı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Adnan Taç: “Trabzon’un mizah geçmişi ve...

Haberi Oku