Eğitim:
KTÜ'den Başarı Hikâyeleri-4 Etkinliği Gerçekleştirildi
 Ktü Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KM) ile Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü iş birliği ile düzenlenen “KTÜ’den Başarı Hikâyeleri” konulu etkinlik, Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.


Etkinlik, Üniversite Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU'nun, Karadeniz İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Edip SEVİNÇ ile ilgili bir tanıtım sunumu yapmasıyla başladı. Ardından Karadeniz İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Edip SEVİNÇ, öğrencilik zamanlarından başlayan başarı hikâyesinin, bugünlere gelene kadar geçirdiği değişim ve verdiği kararların, bugününe etkisini anlattı. İş dünyasına atılmak isteyen ve başarılı olmak isteyen öğrencilerin, atacakları adımlarda nelere dikkat etmeleri gerektiğini, kendi hayatından örnekler vererek ifade etti.


Gençlerin, günümüzde değişime ayak uydurması gerektiğinin ve eğitimin her yaştaki insan için geçerli ve önemli olduğunun, kendilerini sürekli geliştirip yeni nitelikler kazanmalarının önemine vurgu yaptı. Etkinlik, Ktü Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın, İlyas Edip SEVİNÇ’e plaket takdiminin ardından sona erdi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

ÇORUH EDAŞ SAHA EKİPLERİNİN BAŞARISI KIZ...

Haberi Oku