Ekonomi:
Köse Hükümet Konağı binası temel atma töreni düzenlendi

 

Gümüşhane’nin hızla gelişen, büyüyen ve önemli yatırımları bölge halkının hizmetine kazandıran Köse İlçesinde geçtiğimiz günlerde   yayla şenlikleri kapsamında yeni Hükümet Konağının temel atma töreninin yapılması planlanıyordu. Fakat Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler’in yeğeni Emir Kesler’in talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle ertelenen temel atma töreni dün  gerçekleştirildi.

 

Düzenlenen temel atma törenine Köse Kaymakamı Hatice Cemre İncesu, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler,  MHP İlçe Başkanı Şerafettin Kazancı, AK Parti İlçe Başkanı Şinasi Karaman ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende kurban kesildi, dualar edildi.

 

Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler yaptığı açıklamada: “Hükümet Konağımızın temelini kurban keserek dualar ile birlikte atıyoruz. İlçe Kaymakamımız Sayın Hatice Cemre İNCESU, Mhp İlçe başkanı Sayın Şerafettin Kazancı, Ak Parti İlçe başkanı Sayın Şinasi Karaman, Mhp ve Ak Parti Meclis üyelerimiz ve Vatandaşlarımıza ilçemiz için çok önemli bir ihtiyaca cevap verecek Hükümet konağımızın temel atma törenine katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.  



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Arslan Soydan, Üreticinin Sorunları İçin...

Haberi Oku