Ekonomi:
Şoför esnafı Keleşoğlu Otomotiv'in iftarında buluştu
 

Bridgestone Lassa Lastik ve İnci Akü Bayisi Keleşoğlu Otomotiv her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini Şoför esnafının yoğun katılımı ile gerçekleştirdi.

 

İftar yemeğine Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta,  Akçaabat-Trabzon-Söğütlü-Mersin Minibüsçüleri 1 No.lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, Keleşoğlu Otomotiv Yöneticisi Erol Keleşoğlu ve Durak Başkanlarının yanı sıra çok sayıda Bölgede yolcu taşımacılığının sorumluluğunu, çilesini çeken Şoför esnafı da yoğun katılım gösterdi.

Aile ortamında Birlik, beraberlik ve kaynaşmanın yaşandığı gecede Keleşoğlu Otomotiv çalışanlarının Şoför esnafı ile olan abi, kardeş yakınlığı iftar programını takip eden Gazetecilerinde dikkatini çekti.

 

Trabzon Şehir İçi Dolmuş ve Taksi Durakları Şoförleri İftar Organizasyonu dolayısıyla uzun zamandır görmedikleri meslektaşları ile   gecede uzun uzun sohbet edip eski anılarını tazelediler.

 

İftar yemeğine katılan Şoför esnafından Hakkı Kılıç: “Tavsiye üzerine Keleşoğlu Otomotiv’e geldim ve lastiğimdeki bir arıza sebebi ile gerçekten işini bilen, güler yüzlü ekip ile karşılaştım. Memnun kaldığım için daha sonradan kardeşimin aracına lastik aldık. Piyasadan daha düşük fiyat verdiler ve gerçekten işi bilen tecrübeli, güler yüzlü personel ile hizmet veriyorlar ilgi ve alakalarına tekrar teşekkür ederim”  dedi.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Gökhan Gedikli: “Türkiye’nin Gündeminden...

Haberi Oku