Güncel:
AK Parti'de Vehbi Koç da aday adayı

 

Trabzonlu iş insanı Vehbi Koç, AK Parti Trabzon İl Teşkilatı’na giderek milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. 2018 seçimlerinde AK Parti’nin milletvekili adayları arasında da yer alan Vehbi Koç, “Mazlumların, Müslümanların, Türk dünyasının umudu, Türkiye’yi yeni yüzyılın lideri yapmayı hedefleyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gücüne güç katmak, davasına omuz vermek için aday adayı oldum.” dedi.

Trabzonlu iş insanı Vehbi Koç, AK Parti Trabzon İl Teşkilatı’na giderek milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. 2018 seçimlerinde AK Parti’nin milletvekili adayları arasında da yer alan Vehbi Koç, “Arkadaşlar malum dünyanın en büyük felaketlerinden birini yakın zamanda Maraş merkezli bir deprem yaşadık. Maalesef binlerle ifade edilen bu vatan evladı deprem şehit oldu. Cümlesine Allah'tan diliyorum. Yaralı olan tedavi görmekte olan kardeşlerimize de şifalar diliyorum. Onların hayata tekrar dönebilmesi, sağlıklarına kavuşabilmeleri çok ama çok önemli. Bu noktada hepimize çok vazife düşüyor. Yani onların acılarını hafifletmek normal hayata dönüştürmek için ne yapabiliriz noktası son derece önemli. Şahsen ben ve dava arkadaşlarım, teşkilat arkadaşlarım bu hassasiyeti biliyorlar. Bir seçim havası varmış gibi davranmayacağız. Biz maddi manevi sıkıntıya giren kardeşlerimizin hayatlarını normale döndürmek için var gücümüzle çalışacağız. Ülke olarak yaşadığımız bu felakette bir şeyi gördük. Nasıl bir toplum olduğumuzu toplum kodlarımızın ne olduğunu gördük. Gerçekten ben aziz milletim bu milletin bir ferdi olmaktan çok büyük gurur duyuyorum. Sıkıntılı zamanlarda birbirleriyle nasıl kaynaştıklarını nasıl koşuşturduklarını hep beraber gördük. Allah bu milletten razı olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Trabzon’un yardımseverliğine de dikkati çeken Vehbi Koç, “Burada bir Trabzon'un evladı olarak kendimize yine bir ayrı bir nokta koyuyorum. Önemli nokta. Trabzon gerçekten bu ülkenin hamuru, temel taşı. Trabzon bu aziz vatanın kilit taşı. Gösterdiği fedakarlık, çalışmalar, gayretler, koşuşturmalar, Türkiye'nin her tarafında fazlasıyla takdir edildi. Dikkat çekti ve yer yer ve ulusal medyada oralara giden, oralarda dolaşan gazeteci arkadaşların programlarına konu oldu. Allah hepinizden, hepimizden razı olsun. Tekrar böyle bir afet, böyle bir sıkıntıyı bu millete göstermesin.  Tabii seçim süreci demokrasinin gereği olan budur. Anayasal düzen içerisinde süresi, vakti belirlenmiş, kuralları belirlenmiş olan bir seçim süresine giriyoruz. Bu seçim süresince deprem bölgesini ve sıkıntı çeken kardeşlerimizi hiçbir zaman unutmamak onların hassasiyetlerini de unutmamak noktasında çok dikkatli bir seçim sürecini hep beraber götüreceğiz. Bize yakışanı da bu olacaktır.” açıklamalarında bulundu.

 

 SİYASETEN BU GÖREVE TALİP OLDUK”

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağını vurgulayan Vehbi Koç, “Normal bir süreçten bahsetmiyoruz. Afet oldu. Ölülerimiz var, yaralılarımız var, evlerimiz, iş yerlerimiz yok oldu. Bu hayatın sonu değil. Düştüğümüz yerden kalkmamız gerekiyor. Bu toplumun yöneticisi cumhur reisi Sayın Cumhurbaşkanımız daha ilk günde hadise kamuoyuna intikal ettiği andan itibaren tüm bölge halkına şunu söyledi: ‘Hepimize geçmiş olsun. Başımız sağ olsun. Bu devlet büyük devlet. Büyük bir gücüz.’ Onlarca kaotik ortam bugüne kadar gördük, yaşadık.  Allah'tan geliyor, kul hatasıyla geliyor. Küresel düzenin bozulmasıyla geliyor. Geliyor oğlu geliyor. Devlet millet için vardır. Milleti yaşat ki devlet yaşasın.  Cumhurbaşkanımız, milletimize sıkıntılarımızın belli bir süre içerisinde giderilmesi noktasında, bu süre uzun olmamak kaydıyla bir yıl gibi belirlenmiştir. Bir yıl içerisinde maddi kayıplarımızın büyük oranda telafi edileceğini bu millete söz verdi. Dolayısıyla ben ve benim gibi arkadaşlar aday adayları, teşkilatlarımız Sayın Cumhurbaşkanımızın bu sözünün yanında olacağız. Bu sözün tam anlamıyla hayata geçebilmesi için hem takipçisi olacağız, hem yardımcısı olacağız. Elimizdeki güç neye yetiyorsa, sade evleri yapmakla yetmiyor. İhtiyaçlarının karşılanması noktasında yardımcısı olacağım.  Siyaseten bu göreve talip olduk. Takdir Cenab-ı Allah’ın ve büyüklerimizindir.  Sırtında çok büyük yük olan, dünyanın meselelerine gece gündüz dahil olan, çözmeye çalışan, değerli Cumhurbaşkanımız, ben bu yolda eğer Allah nasip eder bu imkanı bulursam yapabileceğim en önemli şey Sayın Cumhurbaşkanımıza iyi bir yol arkadaşı olmak. Mazlumların, Müslümanların, Türk dünyasının umudu, Türkiye’yi yeni yüzyılın lideri yapmayı hedefleyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gücüne güç katmak, davasına omuz vermek için aday adayı oldum.”  şeklinde konuştu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku