Güncel:
Ak Parti Ortahisar Gençlik Kollarından 61. Gençlik Buluşması

 Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'nın koordinasyonuyla başlattığı 'Gençlik Buluşmaları' kapsamında, 61. buluşmayla Ortahisarlı gençlerle bir araya geldi. AK Parti  Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin ÇEBİ, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin GENÇ, Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan MERCAN ve 250 gencin katılımıyla gerçekleşti.

Gençleri ülkenin umudu, yarınların güvencesi olarak gördüklerini ifade eden Başkan ÇEBİ, AK Parti’nin 20 yıldır genç ve kendisini yenileyen kadrolarla başarıyı yakaladığının altını çizerek, gençleri aktif siyaset yapmaya davet etti. ÇEBİ; “Bu buluşmaları çok daha büyük katılımlarla sürdüreceğiz. Gençler gözbebeğimiz. Bu hep böyleydi. Taleplerini dinliyor, görüşlerini alıyoruz. Onların dünyası, bakış açısı, yarınları şekillendirecek. 

GENÇ; “AK Parti; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çok sayıda güzel hizmete imza atarak gençlerin önündeki engelleri kaldırdı. Gençleri bir bütün olarak ele alıyoruz. Hizmet ve uygulamalarımızı bu yönde ele alıyoruz. Gençler bu ülkenin yarınları değil bugünleridir. Artık söz gençlerde. Siz bizim bugünümüzsünüz.

AK gençlikten 2023 mesajı
Gençlik Kolları İlçe Başkanı Oğuzhan Mercan da "20 yıldır gençlerden en fazla oy alan Cumhurbaşkanımız ve partimiz, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde bu rekorunu hem Türkiye genelinde hemde Ortahisarda  bir kez daha kıracak.’’ ifadelerini kullandı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku